Hocam egzost ile ilgili video paylaşıcaktın beklemedeyiz![]()
yahu bu kitapçıkları bize neden vermiyorlar,anlamıyorum.ayrıca türkiye honda için çok büyük bir pazar en azından türkçe kullanım kılavuzu yapsınlar.
- Boyut
- Güç
- Hız
- Ergonomi
- Full Depo ile 375-400 km yol
daha ne olsun
Walla ben CBF150 ile 350 - 400 yapıyorum iyi imiş
375-400 km yolu nasıl yapıyorsunuz abi. Ben maksimum 315 km civarı gördüm 1 depo ile ondanda hissediliyor motorun cekisinin azaldıgını gaz yemediği.
Maksimum şimdiye kadar 10.80 LT falan benzim aldım 11 litre bile olmadı. Motor dik konumundayken mi depoyu dolduruyorsunuz acaba?
Arkadaşlar.. yarın A2 ehliyet sınavına gireceğim.. acilen tecrübesi olan arkadaşlardan tüyo rica edeceğim.. sanırım sadece motor bilgisi sorulacak.. ayrıca 4 yanlış 1 doğruyu götürüyormu..? götürmüyorsa ; bilmediğimiz soruları bile cevaplandırmak mantıklı... vs.. şimdiden teşekkürler
O Değilde Adamın Parmaklar Yüzüklerin Efendisindeki Frodoyu Hatırlattı Bana :mrgreen:Sanırım ilk önce göstergeyi sökmek gerekiyor. Ondan sonra o boşluktan camın devamını ve onu tutan vidaları görebiliriz.
Cumartesi günü ilk işim bu olacak. Sökerken bende fotoğraf çekerim.
Bu arada başka bir link daha buldum. O daha detaylı ve ingilizce. Süper işimize yarayacak bir kitap.
Adam üşenmemiş bütün sayfaları taramış.
http://img24.resimup.net/di/QRMD.jpg
Şifre: cbr250.org click here to download
crazy_81, Dostum, kimse yoğurdum ekşi demezKeşke "motorunuzu yeniden dizayn etseydiniz nesini değiştirmek isterdiniz" deseydin
) Ama güzel bir yaklaşımın var. Bunlar mükemmel araçlar değil nihayetinde.
hocam siz nerde yaşıyorsunuz b.çekmece-avcılar grubu zaten var ve her hafta cuma günü buluşuyoruz http://www.facebook.com/alperkaya91 bu adresten beni eklerseniz sizide mt b.çekmece-avcılar grubuna eklerim aktivitelerden haberiniz olur iyi gecelerEsenyurt, Beylikdüzü, Avcılar, Büyükçekmece, Bahçeşehir, Sinanoba, Mimaroba taraflarında oturan arkadaşlar varsa iletişime geçelim. Birşeyler yapalım.
İlk kazamı yaptım. Biraz süratlenmiştim 60 civarı yavru köpek fırlayı verdi. Nasıl olduysa anlamadım başladım sürüklenmeye. Bende hiç biriey yok dirseğim biraz üstüne düştüm diye ağrıyor ama eklemde sorun yok. Korumasız motora binilmez kesinlikle dizlikler kırıldı, mont kalın deridendi biey olmadı fazla çizilmemiş, deri eldivenler sağlam, kaskı hiç yere vurmadım tertemiz. Motora gelirsek sağ ayaklığın bağlı olduğu alüminyum parça kırılmış, arka fren pedalı eğilmiş, eksoz koruma baya çizilmiş ve yamulmuş durumda. Tabi gidon sola doğru biraz eğik duruyor. Elle biraz kanırttım düzeldi biraz ama serviste adam gibi baktıracağım. Anlaşılan biraz daha ani durumlarda ne yapmam gerektiğine dair birşeyler öğrenmem lazım. Ders oldu diyelim bu bana. alper150zc ben beylikdüzü iskinin orda oturuyorum.