Hondanın resmi aksesuarlarının olduğu sitede o çantanın resmini gördüm çok da hoşuma gitti. Çanta o sitedeki 19lt'lik çanta mı?
Dyno verilerine bakarsan baya da bi tork farkı var. Honda torkuyla daha fazla esneklik sunuyor.
overcloud'un Ninja'sına taktığı bu çantadan almayı düşünüyorum ben. CBR'lara da güzel olur.
http://www.feyizoglu.com/TK711-Soft-Arka-canta_43983.html#0
Kimseyi kandırmaya çalıştığım falan yok kusura bakma abi, sen baya bilgili ve tecrübelisin o yüzden fazla uzatmayayım.kardeş bak ben motoru satarsam bundan alıcam eyvallah ama kimse kimseyi kandırmasın yok torku fazlaymış diye.bu naked değil truing değilki (bana göre sport turıng)cross değil vs.
yani süperspor katagorisinde dolayısıylada kapışmalar hep düz yolda olur ve geçilirsin o zamanda hadi gel dağ yoluna çıkalım benimki orda seni geçermi diyiceksin geçemediğin herife...
bende cbf150 ile çinli cbr lar varya çin malı kopyalar onlara son hızda geçildim ama adama dedim arkadaştı benim motor yokuşta seninkinden üstün herif bana alaylıca baktı.
kendinizi kandırmayın cbf150 den 2 hp beygiri yüksek diye kıcı kırık apache ciler artislik yapıyolar atıp tutuyolar tork süpersportun işi değil 1.kural hp dir trunglerde ise tam tersi
bilgilendirme için teşekkür ederim, ege bölgesinde herhangi bir bayii olabilir fark etmez yeter ki stok olsunstok durumu pek yok anladığım kadarıyla yine müşteriyi oyalama politikası yürütüyorlar yedek parça sıkıntısı kalkmış gibi...
Bana uyar da kimseden ses çıkmıyor topluca buluşsak güzel olur...:mrgreenazar günü cevizlibağ vatan compıter önünde13:00 de buluşalım ordanda kararlaştırıp gideriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
:queen:ertuğ 10 sana uyarmı ya da arkadaşlar uyarmı ben orda olucam plakamın sonu 0570
bilgilendirme için teşekkür ederim, ege bölgesinde herhangi bir bayii olabilir fark etmez yeter ki stok olsun100 km.de ne kadar yakıyor hesaplamış mıydınız hiç?..