Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayın arkadaslarım,
Sun anda bodrumda ikamet ediyorum ama iş durumlarından dolayı istanbula tasınıyorum. kısacası istanbula 1 cbr daha katılıyor. tahmini olarak önümüzdeki çarsamba sabah erken yola cıkıcam yolda bir gece konaklayıp istabula persembe günü ulasmayı düşünüyorum. tabi gelirken sadece yol degil gezerek gelicem bildiginiz güzel yerler yollar varmı ordan gecim? çanakkaleye gecip ordan gelmek istiyorum sizce nasıl olur. son olarak korktugum bi konu var istanbul trafigi beni cok korkutuyo gelince orda sorun cekermiyim sizce trafikte, çünkü gördüğüm kadarıyla pek saygı duymuyolar motorlara.

merhaba daha önceden vitesli motor deneyimim var bu motoru uzun yol değil ağırlıklı olarak istanbulda kullanmayı düşünüyorum istanbulda bu motor rahatmıdır ve yeterli ve kullanışlımıdır ve boyum 1.86 500 cc nin altındaki motorlar genelde ufak geliyor bunda öyle bir sorun yaşarmıyım son sorum ise ben racingteki yatma olayından nefret eden biriyim bunda yatmak gereklimi normal kullanımda

slm . arkadaşlar affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum . cbr 250rr lar 4 silindirlimidir. nette videolarını izlerken sesleri sizin motorlardan çok değişik çıkıyor sanki cbr 600 sesi. saygılar.

o senin nette izlediğin videolar japonyadaki 4 silindirli ama 250cc motorlar veya 4 silindirli 125 cc motorlar evet onlarda 600 rr sesi çıkar çünkü ses cc ile alakalı değil silindir sayısıyla alakalı,bu Türkiyedeki cbr 250 ler tek silindir ve o 4 silindir sesini bekleme

aranıza yeni katıldım.. hemen bi kaç resim ekliyim..
6642.jpg

6675.jpg

6681.jpg

6687.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar