Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hondanın resmi aksesuarlarının olduğu sitede o çantanın resmini gördüm çok da hoşuma gitti. Çanta o sitedeki 19lt'lik çanta mı?

Dikkatle inceledim de bizim CBR250R aksesuar sitesindeki çantayla senin resmini koyduğun aynı çanta aslında. Ama senin verdiğin resimde çok daha yakından ve detaylı görünmüş. Gerçekten kullanılışlı birşeye benziyor. Kask kayışına da bağlantısı var gözlerim doğru seçtiyse. Ben cidden almayı düşünüyorum bunu

Alanya honda'yı aradım. Tel. numaramı aldılar. bir iki güne kadar Antalya merkeze geleceğiz orada 1000 km. bakımına girebilirsiniz dediler. Telefon gelince Antalya'ya gideceğim Burdur'dan.

Dyno verilerine bakarsan baya da bi tork farkı var. Honda torkuyla daha fazla esneklik sunuyor.

kardeş bak ben motoru satarsam bundan alıcam eyvallah ama kimse kimseyi kandırmasın yok torku fazlaymış diye.bu naked değil truing değilki (bana göre sport turıng)cross değil vs.
yani süperspor katagorisinde dolayısıylada kapışmalar hep düz yolda olur ve geçilirsin o zamanda hadi gel dağ yoluna çıkalım benimki orda seni geçermi diyiceksin geçemediğin herife...

bende cbf150 ile çinli cbr lar varya çin malı kopyalar onlara son hızda geçildim ama adama dedim arkadaştı benim motor yokuşta seninkinden üstün herif bana alaylıca baktı.
kendinizi kandırmayın cbf150 den 2 hp beygiri yüksek diye kıcı kırık apache ciler artislik yapıyolar atıp tutuyolar tork süpersportun işi değil 1.kural hp dir trunglerde ise tam tersi

overcloud'un Ninja'sına taktığı bu çantadan almayı düşünüyorum ben. CBR'lara da güzel olur.
http://www.feyizoglu.com/TK711-Soft-Arka-canta_43983.html#0

bende tam bunu diyecektim.

19lt'lik çantaya 200tl vermeyin arakdaşlar. cbr250'e top case takılabiliyor. bir yere gidersiniz montu kaskı içine atar rahat rahat gezersiniz.

topcase istemem diyorsanız yukarıdaki çantayı alın. sırt çantası olarakta kullanılabiliyor. hacmide oldkça buyuk. su geçirmez kılıf ve bel çantasıda geliyor birlikte.

Son düzenleme:
kardeş bak ben motoru satarsam bundan alıcam eyvallah ama kimse kimseyi kandırmasın yok torku fazlaymış diye.bu naked değil truing değilki (bana göre sport turıng)cross değil vs.
yani süperspor katagorisinde dolayısıylada kapışmalar hep düz yolda olur ve geçilirsin o zamanda hadi gel dağ yoluna çıkalım benimki orda seni geçermi diyiceksin geçemediğin herife...

bende cbf150 ile çinli cbr lar varya çin malı kopyalar onlara son hızda geçildim ama adama dedim arkadaştı benim motor yokuşta seninkinden üstün herif bana alaylıca baktı.
kendinizi kandırmayın cbf150 den 2 hp beygiri yüksek diye kıcı kırık apache ciler artislik yapıyolar atıp tutuyolar tork süpersportun işi değil 1.kural hp dir trunglerde ise tam tersi
Kimseyi kandırmaya çalıştığım falan yok kusura bakma abi, sen baya bilgili ve tecrübelisin o yüzden fazla uzatmayayım.:)

Bu son verdiğiniz çanta linklerindeki modeller de çok güzel. Epey çeşit oluştu artık kafamda netleştirip birini alırım artık. Sağolun arkadaşlar... Mont için tavsiyesi olan var mı?

:mrgreen:pazar günü cevizlibağ vatan compıter önünde13:00 de buluşalım ordanda kararlaştırıp gideriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

:queen:ertuğ 10 sana uyarmı ya da arkadaşlar uyarmı ben orda olucam plakamın sonu 0570

arkadaslar bugun soft yan cantalarima biraz fazla yuk koydum oda lastige surtmus ve yirtilmis soft cantalar pek kullanisli degil galibaa

arkadaşlar 250cc.ye gecmeyi düşünüyorum, yakıt sarfiyatı-fiyatı-tasarımı vs. gibi etkenler sebebiyle cbr 250r hoşuma gitmekte.. tam olarak yakıt sarfiyatı ve stok sıkıntısının devam edip etmediğini öğrenmek istiyorum, bilgilendirirseniz sevinirim.. ve kullanan arkadaslardan; motorun artı ve eksilerini yazmalarını rica ediyorum :rendeer:

stok durumu pek yok anladığım kadarıyla yine müşteriyi oyalama politikası yürütüyorlar yedek parça sıkıntısı kalkmış gibi...

stok durumu pek yok anladığım kadarıyla yine müşteriyi oyalama politikası yürütüyorlar yedek parça sıkıntısı kalkmış gibi...
bilgilendirme için teşekkür ederim, ege bölgesinde herhangi bir bayii olabilir fark etmez yeter ki stok olsun:) 100 km.de ne kadar yakıyor hesaplamış mıydınız hiç?..

:mrgreen:pazar günü cevizlibağ vatan compıter önünde13:00 de buluşalım ordanda kararlaştırıp gideriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

:queen:ertuğ 10 sana uyarmı ya da arkadaşlar uyarmı ben orda olucam plakamın sonu 0570
Bana uyar da kimseden ses çıkmıyor topluca buluşsak güzel olur...

bilgilendirme için teşekkür ederim, ege bölgesinde herhangi bir bayii olabilir fark etmez yeter ki stok olsun:) 100 km.de ne kadar yakıyor hesaplamış mıydınız hiç?..

şimdi yakma durumu kullanıma bağlı kimse net birşey diyemez ama 100 km 4 litre diye bilin bence 0rtalama 10o km hızla giden bir motorun 60 km hızla giden bir motora göre fazla yakacağı kesindi
yok kilometreye 16 kuruş yakıyo bilmem kaç yakıyo bu rakamlara güvenmiyorum
ama illa bi rakam diyorsanız 100 km de 3.8 gibi bir rakam
çok takılmayın bu konulara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar