ufuk23 yorumlarını heycanla bekliyoruz![]()
kullanıp motorada alıştıktan sonra yorumlarımı paylaşmaya başlıycam
Ufuk23 Hayırlı olsun.. Motokurt abide çok sabretti ama beklenildiğine deydiİyi rodajlar kazasız belasız sürüşler..
Arkadaşlar bende fuarda satın almıştım ve nihayet dün teslim aldım motoru.fakat plakam henüz çıkmadığı için trafiğe çıkmadım, sokak arasında bi kaç tur attım. dört gözle plakamın gelmesini bekliyorum.
hayırlı olsun bi kaç resim ekleseniz süper olurdu![]()
öncelikle teşekkürlerhayırlı olsun ALLAH kazasız cezasız sürüşler nasip etsin.arkadaşım ben cbf 150 siparişi vermiştim ki kaporasını verdim nisan partisindeydim motorum bugün yarı ararlar ama ben forumda da arkadaşlarımza sordum ve yardımcı oldular sağolsunlar,cbr 250 ye bayılıyorum cbf 150 den vazgeçip bunumu alsam diye kafam karmakarışık,çünki ben şehiriçi ağırlıklı kullanacağım o nedenle artı ve eksileri neler olur ki?
en kısa zaman da bilgilerinizi ve fotoğraflarınızı forumda yayınlarsanız çok mutlu olurum
saygılarımla
slmlr
Ercan MALERİ.
öncelikle teşekkürler
ben 5 senedir cbr 125 kullanıyordum artı ve eksilerini kullanıp görücem. ama şunu söyleyebilirim ki büyütmek istememin en büyük nedeni artçıyla zorlanmak rampalarda motorun çekişinin düşmesiydi. motordan ilk beklentilerim bu konularda. cbf 150 için bişey diyemiycem ama aynı sorunlar varsa ve bunları yaşamak istemiyorum dersen düşünebilirsin. bu arada ben motorumu teslim alırken bayii ye cbf' ler geldi 16 adet saydım.![]()
@overcloud
hocam oturma pozisyonun bir önemi varmı touring gibi kullanamadıkdan sonra sana hak veriyorum katılıyorumda ama nedense kimse beni anlamakmı istemiyor yoksa benmi kendimi doğru ifade edemiyorum bilmiyorum touring motor nedir bana göre burdan yükümüzü alıp geze geze italya almanya yunanistandan türkiyeye girmekdir.. forumdan bunu yapan arkadaşlarda oldu bilirsin çok güzel bu tür geziler var.. touring deyince benim için touring bu.. peki bu motorla böyle ağır bir yükün altına girilirmi girilmez çünkü oturma pozisyonuyla iş bitmiyor motorun yapısal yanıda var touring motor şasesinden tutda güç dağılım dengesine kadar özel yapılır bilirsin.. çünkü arkasına yeri gelir bir araba yükü biner çadırlar valizler tamir takım zerzavatları.. buna göre buna uygun bir 250 lik touring motor yapılsa onada sözüm yok.. torku yüksek tutulur beygiri düşük tutulur son sürati düşük olur ama yükü kaldırır sağlam gider öyle olur ama bir motorun çatalı ile oturma poizsyonu ile bir motor touring olmaz.. motor çok güzel commuter bir motor şehir içinde görüntüsü güzel keyifli gezebiliceğiniz al benisi olan bir motor az yakar duruşuda güzel fiyatıda makul ama ondan fazlasını bu motordan beklemek biraz haksızlık olur düşüncesindeyim saygılar üstat..
twona arkadaşıma katılıyorum bazı konularda..cbr250R benimde şahsi görüşüm ST bir makina..250cc sınıfında oturuş pozisyonu olarak tek SS gibi olan Hyosung 250R dır..
Haklısın. Oturuş ve yapı olarak Hyosung GT250R SS bir gruptadır.:cat:
Sevgili arkadaşlar nihayet benim motorda izmire geldi. CBR 250 R yi merak eden arkadaşlar yükseliş hondaya gidip motoru inceleyebilirler salı gününe kadar motoru almayacağım izmirli motor meraklılarının dikkatine
dostum st nin açılımını yapmışsın, bize birde ss açılımı yaparmısın, neden soruyorum biliyomusun? st olmaz diyosun ya, birde ss i anlat bakalım ss e uyacakmı cbr 250r. yani kendi dediğinle çelişeceksin. ayrıca 250 cc 26 bg ss olmaz dediğimde bana 125 ve 250 aprilla rs leri örnek vermişsin. onlar tabiyki ss, 125 cc 33bg iki zamanlı, 250 cc 70bg iki zamanlı ve çok hafif, çok hızlı makinalar. hem performansları hemde oturuş pozisyonuyla bu motorlar ss dir.
bu topic teki bir çok arkadaş st ye, vfr ye benzetmiş ve herkesin düşüncesi aşşağı yukarı aynı. bu durumda baktınki st diyen çok ve ss olduğuna kimseyi ikna edemedin, şimdi commuter demeye başladın. olsun en azından ss olmadığını sende anladın. eski cbr 250rr ss di, 4 silindir 50 bg eyakın bir makinaydı. ama bu makina ss değil çok üzgünüm :cat:
bu arada motoru alan arkadaşlar kazsız belasız kullansınlar, uygun bir fiyata güzel bir honda sahibi oldular.
cevabınız için teşekkürler.ben çanakkale den alıcam motoru,haber bekliyorum.cbr 125 e göre kasa olarak bayağı büyükmü gözü dolduruyormu cbr250?çünki ben motorun kendini görmedim nette fotolarını gördüm,,birde cbr 250 orjinal japan mı nere malı?
en kısa zamanda fotoğraflarını çekip yayınlayabilirmisiniz.
şehitler diyarı çanakkalemizden slmlr,gezmeyede beklerim.
Ercan MALERİ (feste arkadaşlık gönderirsen kabul ederim arkadaşım)