bu ses olayı sadece cbr 250 de değil bütün motorlarda vardır belli devirlerde. bazısı duyulmayacak kadar az oluyor ondan farkedilmiyor. cbr da 6000 devire yakın bir rahatsızlık hissi veriyor sonra düzeliyor. hepsinde olmayabilir tabii ama çoğunda var diye biliyorum.
ayrıca düşük viteslerde ben yaşamadım sadece 4 vites ve üstünde yapıyor bunu. bu nedenle çok takacak birşey değil bence. 6000'de gitmezsin de 7000'de gidersin

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:08 ----------
peki izmirde başka yetkili servisi yok mu bu hondanın? en azından teknik kısımlarda gitmeyiz yükselişe. benim şimdi zincire falan baktırmam lazım. 2. viteste gazdan elimi çekince tak diye bir ses geliyor onu sormam lazım mesela. motor fazla ısındığında ise debriyajı sıkıp boşta gibi giderken motor kısmından tık tık sesler geliyor 1 er saniye aralıklarla. zincirden gibi ama baktırmam lazım. yükseliş e gitmek istemiyorum buradaki yorumları okuduktan sonra. bornovada bir yere gösterdim o adam da anlamıyor gibi geldi.