Ah ehliyet ahAksam turlamasina gelmek isteyen olursa yarn izmirlileri beklerim aksam 7 bck 8 gbi yollarda olucam
arkadaşlar motorun 1000 km bakımı gelene kadar yapılması gereken bi bakım varmı zincir yağı vs gibi dikkat edilmesi gereken?
yoksa 1000 kmye kadar devam mı?motoru aldığımda servis 1000 km de sadece bize gel hiç bişey yapma demişlerdi ama genede aklıma takıldı tecrübeli arkadaslardan öneri bekliyorum:silent:
İşte acı gerçekler :cherry:
160 tl ile 1050 km yapmış bulunmaktayım hızım 120 nin altına hiç düşmedi 155 ide gördüm çoğu zaman ayrıca benzin ışığı yanmaya başladıktn sonra 50 km daha yaptım ve artık yeter diyerekten benzinimi aldım.
Ayrıca şu 5500 den sonra gelen zırıltı için servisle görüştüm egzantirikten geldiğini ve garantiden istediklenirini söylediler yarın sabah tekrar servise uğrıyacağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
Zincirini yağla ve motoru hor kullanma ani kalkışlardan kaçın çok devirli kullanmaaslında bunları bütün motoru kullandığın süre içerisinde yapmalısın motorun ömrü uzar.
Süleyman kardeşim sen mesaj atmışsın geri dönemedim k.bakma antalyadaydım![]()
arkadaşlar motorun 1000 km bakımı gelene kadar yapılması gereken bi bakım varmı zincir yağı vs gibi dikkat edilmesi gereken?
yoksa 1000 kmye kadar devam mı?motoru aldığımda servis 1000 km de sadece bize gel hiç bişey yapma demişlerdi ama genede aklıma takıldı tecrübeli arkadaslardan öneri bekliyorum:silent:
Valla Kuşadasından dün telefon ile arandım. Adam diyor Düzceye kadar göndereyim motoru. Faturasını filan keseyim gönderim sen plakayı çıkart git düzcedekı Hondadan motoru al diyo. en boktan durumdayım . Yanlıs zamana denk qeldı biliyorum motorsuzluk ama motorsuz olmuyo. sağ dizimdeki dikişler alınmadı bile ama iyileştim. pazartesi dikişler alıncak . Motorun evın önünde olmaması benı çileden cıkartıyo. Napacam Kara Kara düşünüyom su anda... Kuşadasından qöndertip Düzceden alsam mı motoru? en kötü ihtimal 1 qün izin alıp qidipmem lazımÖncelikle geçmiş olsun. Yanlış sezonda almaya çalışıyosun motoru, şu an motor yok satıyor. Naza çekmeleri normalTeslimat için para istemeleri absürt bir durum. İlk defa teslimat için para istendiğini duydum. Benim motoru da taşıdılar, hiç para mevzusu bile geçmedi. En kötü adama bin gel benzin paranı vereyim de... :silent: