motoru bu sekılde dırek suyla yıkamak zararlı degıl mı? eln. elk. aksamlara ?
araçlara yapılan taş çiziklerinden felan yapılan bir kaplama karbon kaplamanın şeffafı yanicasillas, şeffaf koruma nedir ?
Başka nasıl temizlenir kimotoru bu sekılde dırek suyla yıkamak zararlı degıl mı? eln. elk. aksamlara ?
araçlara yapılan taş çiziklerinden felan yapılan bir kaplama karbon kaplamanın şeffafı yani
Başka nasıl temizlenir kivericen suyu vericen suyu
Elektronik aksaamlarına su kaçmaz muafazalı hepsi dün depoyu söktüm baya güzel işçilik var içerde.
Bu arada cbr125'deki depoda menteşe var önden kaldırıp dikiyorsun sabit duyuro depo 250'de onu yapmamışlar tamamen söküp aman lazım
bu senin vermiş olduğun video da 170 yaptıkları zaman aslında 145 yaptığının bir ispadı dır.
http://www.youtube.com/watch?v=IvCarbUP7ZI&feature=player_embedded
ve ilk kalkış dahil beraber 6 sn sonra tozumu yut diyen bir video.
acun0 hala bu işlerle mi uğraşıyosun sen ya git motoruna bin Allasen
Eski kasa cbr125'in parça fiyatları uçuk fiyatlar diyordun gel bak bakalım cbr250'nin yan grenajı kaçpara 38 Lira![]()
motor hiç zaten hararet yapmıor zaten tek diş hararet vardı denemeyi yaptıktansonra 2 diş oldu hararet yaptırmam motor konusunda deneyimliyim:thumleft:durduğu yerde o motoru o kadar sıkıştırdınızda o motorun sogumasına ihtiyaç oldugunu düşünmediniz mi yazık etmeyin bence fazla sıcak motorun düşmanıdır.
teşekkür edeirm..evet Trabzon'da servis yok..bu konu hakkında Honda'ya mail attım ve bu sabah benı aradılar konuştuk..bakımları serviste yaptırmazsam garantiden düşermiş..
bana en yakın servis Samsun'da varmışş..Şubat ayı içerisinde de satış bayii açılacakmış Samsun'a..
250 kullanıcıları, bazı duyumlara göre 5,500 devir civarı motordan şıkırtılar geliyormuş. kullananlar böyle birşeyle karşılaştımı? yoksa yalan habermi ?