Gel avcılara çalışalım birlikte :cat:burda çok güzel sakin ve trafiğe kapalı alan var ben orda çalışıyorum.aslında kazalı bi rr bulsam alıcam bu işe baya heves ettimhocam yahu bu işi kavramak lazım böyle bir motora binince kullanan istemesede motor '' hadi yapalım'' diyor şahsen benim nefsim buna ''hayır'' diyemiyor ama başarılıda olamıyorr![]()
Gel avcılara çalışalım birlikte :cat:burda çok güzel sakin ve trafiğe kapalı alan var ben orda çalışıyorum.aslında kazalı bi rr bulsam alıcam bu işe baya heves ettimçalışınca oluyo ,ben kendi kendime öğrendim ama ufak tefek tiyolar alsam 2x hızlı kavrar motoru daha az yorardım oda bi gerçek
![]()
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba foruma yeni katıldım :king:. Daha almadım ama alacağım bu motoru.
CBR 250 R nin 2012 modeli Türkiye'ye şubat ortasında gelecek ve 2011 modeliyle arasında hiç bir fark olmayacak renk seçenekleri dahil aynı olacak.
ABS versiyonununda Türkiye'ye gelmesi söz konusu değil. Aynen devam yani ama olsun bu da gayet iyi :thumleft:
Kaynak; Ankara Honda Efe Plaza.
bir depoyla kibar kullanımda ş.içi kullanımda 320 km yapılabiliyor
Selam sevgili gençler ben izmirde CBR 250 R yi ilk alan kişiyim şu ana kadar yapmış olduğum ege bölgesini kapsayan kısa turumun fotoğraflarını gezi ve etkinlikler sayfasında sizlerle paylaşmıştım.( google de görseller den motokurt) yazınca direkt olarakta çıkar. uzun zamandır planladığım karadeniz gezimi sevgili kabataşlı arkadaşım beni satışa getirdiği için tek başıma gerçekleştirmek zorunda kaldım aslında fenada olmadı kendime özgüvenim bir kat daha arttı daha iş geçmemiş bizden fotoğrafları yakında yayınlıyacağım kısa bilgi vercek olursam 3350 km yol yaptım 522 tl yakıt yaktım km de 156 krş sabah 06 da izmirden çıktım akşam 16,30 da yozgatta idim ertesi gün 08 de yozgattan çıktım 16 sularında Gümüşhanedeydim kısacası bu motor bu parayı fazlasıyla hak ediyor ayrıntılı yorumlar daha sonra şimdilik hoşçaklın gençler
bir depoyla kibar kullanımda ş.içi kullanımda 320 km yapılabiliyor