beyler bu motorun vergısı ne kadr bılen varmı
110 gayme...
beyler bu motorun vergısı ne kadr bılen varmı
ben 179 gördüm.
170 i rahat rahat yapıyor.
184 gören varmış hedefim o![]()
Ampülün yanmış olabilir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
Hızınızı GPS aygıtlarıyla ölçüp gerçek hızınıza bakın. CBR250'nin gerçek hızının 150'yi geçeceğini sanmıyorum.
Yok artık daha neler. GPS ölçümü ile maksimum hızım 166 km. GPS %5 farklı gösteriyor sadece.
Ampülün yanmış olabilir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
Hızınızı GPS aygıtlarıyla ölçüp gerçek hızınıza bakın. CBR250'nin gerçek hızının 150'yi geçeceğini sanmıyorum.
O zaman siz 10500 devire çok yaklaşıyorsunuz demek oluyor. gearingcommander'da 10500 devir için 169.6km/h yazıyor. Fakat bunu nasıl yaptığınız da önemli, ben 100kg'yim düz yolda kadranda 150'yi görmek için çok zorluyor motor![]()
Arkadaşlar 2013 model aracımı satmıştım. Şimdi 2014 yeni kasa aldım ancak bunun titreşimi inanılmaz fazla ve örneğin 100 ile giderken gazı bıraktığımda egzozdan patırdama geliyor sanki motor stop edecekmiş gibi. Benzer bir deneyimi olan var mı acaba. Motorun garantisi devam ediyor ancak servis bir şey yok diyip gönderdi ama ben önceki motorundan biliyorum bir sıkıntı var. Fikir verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar 2013 model aracımı satmıştım. Şimdi 2014 yeni kasa aldım ancak bunun titreşimi inanılmaz fazla ve örneğin 100 ile giderken gazı bıraktığımda egzozdan patırdama geliyor sanki motor stop edecekmiş gibi. Benzer bir deneyimi olan var mı acaba. Motorun garantisi devam ediyor ancak servis bir şey yok diyip gönderdi ama ben önceki motorundan biliyorum bir sıkıntı var. Fikir verirseniz sevinirim.
Motora angel far taktırmak istiyorum daga önce bu girişimde bulunan varmı?? Aküde falan sıkıntı çıkartırmı? http://m.aliexpress.com/item/323110...Devil-Eye&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail
beyler motor almayı dusunuyorum en guzel renk hangısı acaba beyaz olsa olur ama deponun oradakı maavı yada kırmızı resonraduma gıtmıyor ama kırmızı ıle sıyah arasında kaldım onerıler nrdir ??
Fiyat çok uygun. Internette yapan görmüştüm güzel de durmuş ama akü için bi şey diyemem aynı malzeme olmayabilir. Bence risk almaya değer fiyatı uygun olduğu için![]()
ampul saglam bir suru ampulle denedim gene ayni sikinti acaip kontagi actiginda kisa yanmasi lazim kisa yanmiyo sade parkler yaniyo .uzunlari yakinca uzunlar yaniyo uzun kisa dugmesini soktum oksitlrnmistir die oda deil sikinti uzun yaniyo kisa far yanmiyo anamadim gitti ..baska neden olabilir...
arkadaşlar cbf kullanıyorum büyütmek istiyorum 2015 cbr 250 r var arkdaşımda 2 hafta önce aldı satmak zorunda kaldı 12 750 tl ye bırakıyor enson plaka ruhsatta çıkardı sizce uygunmu mantıklımı yada rengi siyah
ampul saglam bir suru ampulle denedim gene ayni sikinti acaip kontagi actiginda kisa yanmasi lazim kisa yanmiyo sade parkler yaniyo .uzunlari yakinca uzunlar yaniyo uzun kisa dugmesini soktum oksitlrnmistir die oda deil sikinti uzun yaniyo kisa far yanmiyo anamadim gitti ..baska neden olabilir...