Bence surekli kesicide gidiyorsun![]()
yok hocam gitsen bile o kadar yakmaz.
ya arkadaşın hesabı yanlış ya da motoru arızalı...
Bence surekli kesicide gidiyorsun![]()
Geçen biraz basıyım hem kaç yapcaz hemde ne yakcak diye merak ediyordum. 2013 model makina. çevre yolunda rüzgar benden yanaydı yolda çok az eğim vardı 175 i gördüm en son yol bitiyordu mecbur yavaşladım, onun dışında da 130-150 civarında gittim. 117 km yol yaptım yüksek devirlerde. 19,54 TL lik benzin aldım. Yola çıkmadan öncede yine aynı pompada fullemiştim. Sizce değerler nasıldır
balatalarda belirli bir süre var mı?
yani lastik gibi, 2 sene sonra muhakkak değiştirilmesi gerekir mi?
eğer motosikleti frensiz kullanıyorsan, balataları erimemişse aynı balatalarla devam edilebilir mi?
Çanta demirlerini yerinizde olsam boyatıp öyle montr ederdim. Şu hali paslı pis bir görüntüsü var ya da çantaları hiç çıkarmazdım en azından![]()
Onu yaparken kontrol etmek icin öyle monte etmistimsuan boyalı
çanta yokken çok büyük durmuyor mu? givinin falan daha kibar duruyorBunda resmen apartman kapısı gibi demir kullanmış yapan arkadaş
işlevini görüyor mu evet fazlasıyla ama genede ne yazık ki orjinal gibi de olmuyor ya :S
Givi felan cok pahali bunlar bedava gibi bişey aslinda yan demirleri daha küçük yapmak mümkün o zaman güzel görünür acemilik bide bu olmadi daha küçük yapalım diyemiyorsun
bende uzun zamandır araştırıyorum ne alsam diye.bugün hem kawasaki Ninja sl250 ye baktım hem cbr250 ye. kawasaki 13200 honda 13500 arada fark pek yok.kawasakide dunlop lastik avantajı var cbr de karar verirsek lastik masrafı da eklenecek. çok kararsızım ikisi arasında.