Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar herkese selamlar hayırlı akşamlar,,,

2015 pcx var satıp cbr 250 almayı düşünüyorum. Fakat internetten araştırdığım kadarı ile kimi cbr 250 lerin lcd (km) ekranı turuncu(kırmızı)kimilerininki mavi. bu fark sizce neye göre? sizdekiler nasıl. bu arada bugün itibari ile 100 TL zam geldi yani 14.100 oldu :)

Arkadaşlar herkese selamlar hayırlı akşamlar,,,

2015 pcx var satıp cbr 250 almayı düşünüyorum. Fakat internetten araştırdığım kadarı ile kimi cbr 250 lerin lcd (km) ekranı turuncu(kırmızı)kimilerininki mavi. bu fark sizce neye göre? sizdekiler nasıl. bu arada bugün itibari ile 100 TL zam geldi yani 14.100 oldu :)

Yeni.kasa cift far olanlar turuncu gosterge... eski kasalarda mavi oluyo

an itibari ile pcx imi satmış cbr ımı almış bulunuyorum. herkesin tekerleri düz basssın Allah kaza bela vermesin, sıkıştıran şerefsizleri uzak etsin ;)

Bugün fark ettim 1 ay içerisinde zincirim ikinci kez saldı kendini acaba neden yapar bunu?? Bu arada geçenlerde Honda bayiisine sormuştum orjinal takım yanlış hatırlamıyorsam 380 falan demişti daha başka önerisi olan varmı

Bugün fark ettim 1 ay içerisinde zincirim ikinci kez saldı kendini acaba neden yapar bunu?? Bu arada geçenlerde Honda bayiisine sormuştum orjinal takım yanlış hatırlamıyorsam 380 falan demişti daha başka önerisi olan varmı

Benim zincirden al ben cok memnunum did 520 vx2 gold 225 tl ye almistim bide motulun seffaf c2 sprey yagini kullaniyorum tertemiz duruyo on dislide 15 tl gibi biseydi herturlu daha ucuza hallediosun

Arkadaşlar selamın aleyküm 15 bin km'dir mondial drift kullanıyorum artık cc yükseltmek istiyorum cbr 250r başlangıç motoru olarak gösteriliyor ama ben geçiş motoru olarak kullanmayı düşünüyorum bugün üzerine oturduğumda büyüleyici geldi sizce ne yapmalıyım bu arada çevremdeki herkes gerçekten iyi motor kullandığımı söyler 13 senedir futbol oynadığım için ve çeşitli dövüş sporlarıylada uğraştığım için reflekslerimiz gelişmiş çok şükür bugüne kadar bir çok kazadan bu şekilde kurtuldum malum araba şoförleri...

Arkadaşlar egzozun ısıdan dolayı renginin bozulmasına nasıl bir çözüm bulabiliriz? Şu an motor 2000 km'de ve gittikçe kararıyor. Egzozu arada bir parlatma şansımız falan yok mudur?

Aldığım gün
VLY4XV.jpg

700 km
0kDOm9.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar