motosiklet aldığımda, şey zannediyordum şu yoldan geçerken selam verenler, yolda hata yaptımmı hatayı düzeltenler, kavgaya girdim mi peşimden gelenler, sağda durduğumda yardımıma koşan motorcular felan.. ama böyle şeyler yokmuş aldıktan sonra öğrendim, varsa da bu devirde herkes arkadaşına yardım ediyor

( istisnalar hariç )
medeniyetten kastınız buysa, aslında haklısınız.
tabi geçen günü plakam düştüğünde bir tane motorcu (600rr ile ) sağa çekmemi söyledi. birşey dicek sandım. fakat plakamın yarısı düşmüş tek vida üstündeydi, adam ne hikmetse bagajından vida çıkarıp taktı. böyle insanlar da var tabi. ama dediğim gibi istisnalar hariç.
şimdi yolda honda ile gidiyorsun, yanından yamahacı artistlik yapıyo geçiyor. yada yamaha ile gidiyorsun hondacı artistlik yapıp gidiyor.
marka taraftarı olmak, ne fayda... kenan sofuoğlumuyuz biz ki para kazanacağız marka ile

abartmadan kardeşliği ön planda tutmalıyız. chooper,SS,Computer vs vs. demeden dost edinmeliyiz. şimdi bakıyorum da, sen hondacısın git burdan dermiş gibi konuşmalar bile var

herkesin motoru kendisi için en iyi motordur. ben motorumdan memnunsam, karşim da ki ne derse desin. o değiştir dedi diye değiştirmem...
ama göz var nizam var, R25 Hakkaten iyi olmuş