Honda cbr 250 Vites göstergesi

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
Merhaba.
Motorumu aldım. 2013 model cbr 250.
Dikkatimi çekti vites göstergesi yok. AliExpress şöyle bir şey var
http://s.click.aliexpress.com/e/xBDLQrQ

Uygun olur mu ve ya tavsiyeniz var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Basit sistemli olanda var.

Vites peg milindeki (aşagi ve yukari)hareketi karsi okuyucuyla rakamsal degere ceviren modeller.(miknatisli)

Cruiser(chooper)bir motorda gormustum.

Regal raptor dd350 sanirim.

Son düzenleme:
bu sanırım beyne gelen motor devri ve hızı temel alıp varsayımsal vites gösteriyor gibi gibi tuhaf

ALmak istiyorsan al, montajı ve konfrigasyonu çok basit.

Koltuğun altındaki kırmızı kapaklı beyin soketine takıyorsun ve motoru çalıştırıp her bir vitesi hafızasına kendi otomatik aldıkça bir üst vitese atıyorsun işlem tamam.

Daha önce CBF 600 e takmıştım. CBR 250 çok daha kolay

Koltuğun altındaki kırmızı kapaklı beyin soketine takıyorsun ve motoru çalıştırıp her bir vitesi hafızasına kendi otomatik aldıkça bir üst vitese atıyorsun işlem tamam.

Bilen biri çıktı ✌

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)

Kralsın reis teşekkürler.

Bildiğim kadarı ile motorun devir ve hızına göre vitesi gösteriyor.Bazen şaşırdığı oluyor diye biliyorum.

direk soket ile bağlantılı olduğu için şasıracağını sanmıyorum. bir yerleri kesip biçmeden kolay bir montajı vardır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------

yorumları okudum da şikayet edenler de var.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Şaşırabilir tabi zaman zaman, sonuçta mekanik bir sensör yok, hesap kitap yapıyor, anlık saçmalayabilir, ama bazı kullanıcı için hiç olmamasından iyidir...

Zamanla motor hangi viteste ne tür tepkiler veriyor anlarsın. Motoruna alıştıkça, tanımaya başladıkça vites göstergesine ihtiyacın kalmaz. Motorun kendisinde yoksa sonradan takmaya gerek yok çünkü kendinden gelmeyen sonradan takılan çoğu elektronik cihaz şaşırıyor

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Evet, kullanım sıklığı ve şekline göre 1 hafta 10 günde komple öğreniyorsun (sistematik yaklaşırsan ve hafızan iyiyse 2 sürüşte de çözersin...), ama acemi sürücü için büyük yardımcı vites göstergesi.

Merhaba.
Motorumu aldım. 2013 model cbr 250.
Dikkatimi çekti vites göstergesi yok. AliExpress şöyle bir şey var
https://s.click.aliexpress.com/e/b1g2JakY

Uygun olur mu ve ya tavsiyeniz var mı?

27 Dolar çok pahalı bence TR'den çözmeye çalış. İnternetten bulamıyorsan bir sanayicilere bak derim. Yok oda çözüm değilse tercih senin.
1Dolar=5 TL küsür
27 Dolar= 145 TL

O değilde motoru aldıktan sonra mı vites göstergesi olmadığını anladın kardeş sen

vites göstergesi yok çoğu motorda zaten o şekilde alış kullan,bende başlarda sorun ediyordum ama sonra anladım ki gereksiz miş vites göstergesi ben şuan göstergelere bakmadan motorumda kaçıncı vitesteyim kaç bin devir çeviriyorum aşağı yukarı söylerim

Güzel insan düşük model düşük CC kaçtane motorda vites göstergesi var?

Arkadaş diyorki "motoru aldım,dikkatimi çekti vites göstergesi yok".
Benimde söylemek istediğim şu; alacağın motoru önceden araştırmadın mı da vites göstergesi olmadığını sonradan anladın. Sen farklı birseyden bahsediyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar