Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ya ikinci el olabilir benim bir tane var satılmazsa o olcak işala...
ama eğer o olmazsa sıfırını yenisini alcam:cat:

çok saol buarada:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vayy görkrem naber abi yav geldinmi ?
bende bu geçtiğimiz hafta sonu sakaryada'idim sınavlarım vardı arayamadım,bitti sınavlar şimdide diğer topicte harıl harıl yazıyorum görüşelim

ve dün akşam sol farımda gitti..
uzun bi süre park lambasıyla (ki kendini aydınlatmaktan aciz alet) kullandım:D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kim demiş topic güncel değil diye... Geldim işte Türkiyedeyim :bounce:
Eee arkadaşlar ne zaman buluşuyoruz hadi cıbırcılar elleri görelim... Yarın sabahtan çıkarıyorum cıbırı yıkıyorum bir güzel , bakımlarını yapıyorum ve yeniden yollardayım :queen:
Yine , yeniden , daha hızlı :p

görkem hosgeldin dostum:)

ya arkadaşlar dun ilk defa cbrye oturdum kendimden geçtim valla gercekten oturus pozisyonu cok iyi ve rahat valla bu alete bi kere daha aşık oldum ya ama bi ara adama soyleyecem abi deponu fulleyeyim beraber bi gezelim diyecem kesin yapacam bunu ben bu motoru almazsam yasayamam heralde ya ruyalarımdan cıkmıyor

hee irde onlar var önden arkaya takan mı arkadan öne takan mı ne:)
elleriyle işaret edicekler artık:mrgreen:

valla kim bilmiorum ama pazar günü motorunu bana vercek biri gibim geliyo bana... görkem sat şunu bana 2 puçuğa:mrgreen:

valla kim bilmiorum ama pazar günü motorunu bana vercek biri gibim geliyo bana... görkem sat şunu bana 2 puçuğa:mrgreen:

hehhe...ya tuçinin bu topiğe geleceine hayatta inanmazdım...işi düşen tıpış tıpış aleme akıyor valla...cbr kokusunu alan haydee buraya...

tuçe sende bizden olacaksın az kaldı...motorcu olup buraya tecrübelerini yazacaksın...o günner yakın...:p

Kimler gelmiş buraya yahu.. :) Cıbırcı yapıcaz tuçe'yi de efet efet...Çok yakışacak ona hem de çokkkkk...Hatta birlikte çok km de çeviricez dimi :)

yaw arkadaşlar bu cbr nin lastik hava basınçları kaç kaç olcak

bende (zincir korumasının üzerinde) 33 29 yazıyo ama araba lastiklerine o kadar vuruyolar :silent:

o zincir korumasının üzerindeki şey bende biraz yırtılmış

acaba doğrusu yırtılan kısımda mı:silent:

biri bana yardımcı olsun bi koşu gidip baksın:)

bide bu makinanın hava benzin yağ(yağ var mı bilmiyorum) filtreleri buji si fren balataları(yaklaşık olarak) kaç binde bir değişiyo

bakımları kaç binde bir oluyo maraşta honda servisi yok o yüzden kendi imkanlarımla değiştircem

genel anlamda bi bilgi verirseniz sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar