Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

[/QUOTE]

resimdeki yanmayan diğer tarafın ampulumu patlakmı yoksa oyle bi ayar yapılabiliyormu.boyle daha guzel sanki:p

cbr 125

Gorkem

surucu kursu ismi icin tesekkurler. diger kurslar a2 ıcın 150 diyor, villa nın 440. ama dedigin gibi sonucta amac en iyi sekilde ogrenmek. simdi sitesini inceleyecegm. tsk

spawnew o ampul patlak

görkem cıbırına kavuşmuşsun artık...kiev yolundaki en büyük destekçin...Üstünde durduğun foto çok güzel gözüküyor...

adettir :) ErTech hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin darısı başımıza

resimler güzel gorki

heeey o benım motorum
macera dolu yalova gezısınden donerkenkı fotograf galıba:DDD
gorkem aldınmı canavarı gerıye?

buarada benım motorun genel rengınıde gormus oldunuz
benımkı specıal repsol..kahverengı desenlı..camurlu fln:D

praetorian

Eheühe ben de diyorum ne kadar pis bi repsol o öyle... meğer seninkiymiş... :mrgreen:

heeey o benım motorum
macera dolu yalova gezısınden donerkenkı fotograf galıba:DDD
gorkem aldınmı canavarı gerıye?

buarada benım motorun genel rengınıde gormus oldunuz
benımkı specıal repsol..kahverengı desenlı..camurlu fln:D

ben baska bı mesaj yazmıstım ama ?

Son düzenleme:
dsc00886spo9.jpg

Görkem, o kol ne öyle? :sunny:

valla bende ona baktım 9 milyardan fazla ediyo sterlin:2.6 falan cok para ya ben ona gider hyo alırım yada 2. el daha ona bin basacak motor alırım ama şimdilik istemem tek hedef CBR125r

yzf 125 ıyıymıs gercektende aynı cevabı o baslıktada verdım
tam junıor ss olmus yamaha..ama sacma bı fıyat polıtıkası yuzunden gelmıcek sanırım ?bahsedılen rakamlarla 2 tane hatta ugrasılırsa 3 tane cbr alınır..
dolayısıyla,2 beygır artı 2 nm tork bıde grenajda aynalar ıcın o fıyat verılmez..
125 cc alıncaksa o fıyata bı tane alınır=aprilia..

yzf 125 ıyıymıs gercektende aynı cevabı o baslıktada verdım
tam junıor ss olmus yamaha..ama sacma bı fıyat polıtıkası yuzunden gelmıcek sanırım ?bahsedılen rakamlarla 2 tane hatta ugrasılırsa 3 tane cbr alınır..
dolayısıyla,2 beygır artı 2 nm tork bıde grenajda aynalar ıcın o fıyat verılmez..
125 cc alıncaksa o fıyata bı tane alınır=aprilia..

Çok mantıklı bir açıklama olmuş. Makine çok şık gösterişli ve Allah için bizim makinalardan daha şekil duruyor. Ancak 9000 ytl. verilmişken cagiva mito, arpilia rs125, derbi gpr125 R, cbf500, biraz kasılırsa fz6, fazer, Z750 bile alınır. Ama 5500-6500 aralığında gelirse satış patlaması yaşanır gibime geliyor...

ErTech'e katılıorum ama forumda okuduktan soora bı kac siteye baktım 4000 £ dıe bı fıat vermısler ama bazı ulkelerden daha ucuza bulabılıoruz bızım ulkemızde malları bakalım eger dedıgınız gıbı 6000 falan olursa cbr'ın karızması cok cızılır cok belkı o zaman honda yenı kasayı daha ucuza getırır buraya olması mumkun bence sonuc bu bı rekabet bız kazanalım sadece :p

valla bence cok iyi oldu cıkması hem honda fiyatları düşürür hemde biraz daha özenir bence makınalara hem motor bakımından daha güçlü ve daha kalıplı motor cıkartabilir bu sayede bence rekabet her zaman iyi olur

arkadaşlar bişey sorcam hondanın bu modeli ile kuba motor var 2 sini karşılaştırdınızmı hiç kusura bakmayın böyle bi soru için öğrenmek istiom

ErTech'e katılıorum ama forumda okuduktan soora bı kac siteye baktım 4000 £ dıe bı fıat vermısler ama bazı ulkelerden daha ucuza bulabılıoruz bızım ulkemızde malları bakalım eger dedıgınız gıbı 6000 falan olursa cbr'ın karızması cok cızılır cok belkı o zaman honda yenı kasayı daha ucuza getırır buraya olması mumkun bence sonuc bu bı rekabet bız kazanalım sadece :p

Doğru demişsin, umarım bu rekabetten müşteri kazançlı çıkar...

Şu da bir gerçek ki bu pazarlama işi satranç gibi; Honda '07 modelini piyasaya sürdüğü an herşey açığa çıkar. '07 cbr 125 bence fiyat olarak 6500 ytl üst sınırla çıkacak 6000 'e düşecek nakit bastırırsan ortalama 5500 gibi bir fiyata alabileceksin... Tabi çıkar çıkmaz değil.

Bu durumda Yamaha yzf125 piyasaya 8.000 ytl gibi bir fiyatla girecek ve 7000 ytl nakdi bastıran alacak gibi.

Tabi bunlar tahmin "neyin tahmini daha gelecekleri belli değil memleketimize" derseniz, "e o da bir tahmin değil mi?" derim. 2008'de mecbur Honda yeni modeli getirecek ya da fiyatından korkuyor getiremiyor, bu konu çok muallak... Eğer Honda yeni modeli yüksek fiyattan, yani benim tahminlerimin dışında bir fiyattan getirirse bu yzf125 denen minik bizim veleti piyasadan siler...

Honda'nın Türkiye'deki ucuz fiyat politikasının sebebini herkes biliyor zannedersem. Distrubütor firma ile çalışmıyor direk kendi yönetimi burada... Bu sebepten Honda Türkiye de fiyat konusunda herzaman bir adım önde. Bu, fiyatı ne olurdu, gelecekti, gelmeyecekti meselelerinin hepsi önümüzdeki yıl açığa çıkar. Fakat Yamaha'yı böyle güzel bir 125'lik ürettiği ve gençleri heyecanlandırdığı için tebrik ediyorum, gerçekten çok şık olmuş.

Umarım herkes hayalindeki motora kavuşur. Şimdi neden gençler heyecanlanıyor sen heyecanlanmadın mı derseniz. Benden geçti derim 125'lik :) ...

10 papelden aşağı olmıcaktır fiyatı.. super portakallar olucaktır çıkıp kıyas yapıcaklardır ama her daim para performans konuşur 8 ile 10 arası olduktan sonra cıbır'ın beli hiç bükülmez.. 4eva cibirrr :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar