Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tetikçi
Yok karşılaştırmadık fakat bana kalırsa 0 km küba yerine 2. el cbr125 alınması çok akıllıca bir davranış olacaktır.

tetikçi
Yok karşılaştırmadık fakat bana kalırsa 0 km küba yerine 2. el cbr125 alınması çok akıllıca bir davranış olacaktır.

Evet Görkem, doğru sölüyorsun. Şahsen bende küba felan değilde 2.el CBR125R alacağım. Daha mantıklı. :) Ondan sonra da FAZER:pl::pl::pl: Saygılar...:):):)

Cıbırımın mavisine umarım yakışır bunun siparişini verdirdim arkadasım ile.Önümüzdeki hafta sonuna doğru elimde olur sanırm...Bir de yarın jantlara beyaz şerit çektirmeyi düşnüyorum...Görsel olarak bikaç ufak ayrıntı...

Mavi range acaba ne renk denge topuzu uygun olur siz ne düşünürsünüz?denge topuzunu deiştirmeyi düşünüyorum...

@ ultraukala

Tankpad çok güzel. praetorian'ın dediği gibi fosforlu yeşili düşünmelisin. Çok yakışıyor...

ultraukala tank pad super
bence fosforlu yesılı de dusun serıt konusunda..

Ya aslında o yeşil sarı gibi olanlardan düşünüyordum ama movistar 636 falan kullanılandan görkem de beyaz tavsiye etti.Bilmiyorum yine de daha kısmet olmadı gidip yapıştırtmak tembelim sanırım...Arkadasım hazırlayacak şeritleri zaten...En sağlam reflekte olan folyodan kendi motoru için de benim ki için de...Beyazı bi uygulayayım beğenmezsem deiştiririm...Fena durmaz umarım gece çok güzel görünüyor ama...

Ayrıca bugün yağmurluk aldım rev'it titan...Full tulum şeklinde...Bi de artçı kaskı aldım cox yarım..hala daha eldiven almadım.3eksiğim kaldı eldiven-pantalon-bot...Onları da tamamladığım zaman kışa hazırım.Bu kış çetin geçecek sanırım ben şimdiden geceleri üşümeye başladım:)

tek eksıgım botum
onuda alıcam dondugumde..bı kez daha bılegımı rıske atamam kı hala bazen zorlayınca agrımaya baslıyo sacma sapan bı kaza yuzunden..

tek eksıgım botum
onuda alıcam dondugumde..bı kez daha bılegımı rıske atamam kı hala bazen zorlayınca agrımaya baslıyo sacma sapan bı kaza yuzunden..

Ne tarz bişe almayı düşünüyorsun?

Bu şekilde full koruma bir ss çizmesi mi?

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44104

Yoksa biraz daha rahat görünen bu şekil bişe mi?

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44104

Bi de 180€ gibi bir fiyatı olan W2 boots spor touring die bir model var..oxtar benzeri waterproof özelliği olan...

Bana fiyat-kalite olarak şu anda kafama yatan rev'it ama alırken ne düşüneceğimi bilmiyorum.Ayrıca ekonomik durumuma da bağlı...

Senin de fikirlerini almak istiyorum...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Beyazı bi uygulayayım beğenmezsem deiştiririm...Fena durmaz umarım gece çok güzel görünüyor ama...

akın ; beyaz çabuk kirleniyo ama dikkat etmezsen

movistar merhaba...
motorunu satıyormuşsun bende bi cbr repsol almak istiyorum ama benim için şu anda çok erken keşke alacağım zaman denk gelseydide o zaman alsaydım motorunun...
zaten böle şeyler aradın mı bulamazsın :)
satıp yeni alacağın motorunda şimdiden hayırlı olur inşallah....
kazasız günler.......

movistar merhaba...
motorunu satıyormuşsun bende bi cbr repsol almak istiyorum ama benim için şu anda çok erken keşke alacağım zaman denk gelseydide o zaman alsaydım motorunun...
zaten böle şeyler aradın mı bulamazsın :)
satıp yeni alacağın motorunda şimdiden hayırlı olur inşallah....
kazasız günler.......

Sen yeterki cbr almak iste piyasada bir dünya cbr var:mrgreen:

Beyazı bi uygulayayım beğenmezsem deiştiririm...Fena durmaz umarım gece çok güzel görünüyor ama...

akın ; beyaz çabuk kirleniyo ama dikkat etmezsen

Ya jantta neticede hepsi kirlenecek ne renk olduğu önemli deil...Ben de bol bol yıkarım jantları...

Son düzenleme:
akın 2 lınkte aynı :)
oyuzden 2.sı hakkında bı fıkrım yok..
ancak alırsam ılk gosterdıgın resımdekınden alabılırım(ekonomık duruma baglı olarak) cunku koruma varsa rahatlıktan tavız verıcen
rahatlık coksa korumadan tavız verıcen..sahsı tercıhım korumanın daha yuksek olmasıdır:)
gıtmeden ben bu botu denemıstım ama salak kafam numarasını unuttugum ıcın burdan alamıyorum
oyuzden turkıyeye gelınce alıcam(umarım)

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44236&ShowPane=2

belkı su olabılır ama koruma duzeyı nedır bılmıyorum ama..
25050505 taksıtle alaıblırım bole bısıyı

Son düzenleme:
akın 2 lınkte aynı :)
oyuzden 2.sı hakkında bı fıkrım yok..
ancak alırsam ılk gosterdıgın resımdekınden alabılırım(ekonomık duruma baglı olarak) cunku koruma varsa rahatlıktan tavız verıcen
rahatlık coksa korumadan tavız verıcen..sahsı tercıhım korumanın daha yuksek olmasıdır:)
gıtmeden ben bu botu denemıstım ama salak kafam numarasını unuttugum ıcın burdan alamıyorum
oyuzden turkıyeye gelınce alıcam(umarım)

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44236&ShowPane=2

belkı su olabılır ama koruma duzeyı nedır bılmıyorum ama..
25050505 taksıtle alaıblırım bole bısıyı

Belki şu olabilir dediğin rev'it idi aslında ikinci linkteki karışmış:cherry:Sen zaten tahmin etmişsin.Fiyat olarak daha makul rev'it ama koruması bilmiyorum tam olarak nasıl.Ayrıca orada deneyip de almayı denesen oxtar'ı:silent:

solekı burada yakınımda motosıklet magazası yok..gıdebılme ımkanım olsa anında gıder alırım yoksa..
o revıt ıyıymıs arzuya soledım bellı bı fıyat aralıgında bakıcak bana mototaldan fılan..
ama cok kasma ımkanım olursa o oxtarı almak ısterım
tabı koruma olayını da ıyıce arastırmam lazım
tamam bı sıdı vertıgo degıl ama yaklasır belkı:D

Sen yeterki cbr almak iste piyasada bir dünya cbr var:mrgreen:

Ya jantta neticede hepsi kirlenecek ne renk olduğu önemli deil...Ben de bol bol yıkarım jantları...

ok.
ben almak istiyorum ama sölediği fiyatta fena değil piyasadakileri araştırdım gene onun kisi birazdaha uygun ama tabi 1-2 yarine hasar varmış zaten tam almaya kararda verdiğimde bi bayiye gösterriim...........

cbr125rrnu6.jpg

far yine gitmis:D
off caddebostanim benim
geliyim de bi gezelim orda dicem
dotumuz donar ben geldigimde:D
oldugu kadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar