ErTech'e katılıorum ama forumda okuduktan soora bı kac siteye baktım 4000 £ dıe bı fıat vermısler ama bazı ulkelerden daha ucuza bulabılıoruz bızım ulkemızde malları bakalım eger dedıgınız gıbı 6000 falan olursa cbr'ın karızması cok cızılır cok belkı o zaman honda yenı kasayı daha ucuza getırır buraya olması mumkun bence sonuc bu bı rekabet bız kazanalım sadece
Doğru demişsin, umarım bu rekabetten müşteri kazançlı çıkar...
Şu da bir gerçek ki bu pazarlama işi satranç gibi; Honda '07 modelini piyasaya sürdüğü an herşey açığa çıkar. '07 cbr 125 bence fiyat olarak 6500 ytl üst sınırla çıkacak 6000 'e düşecek nakit bastırırsan ortalama 5500 gibi bir fiyata alabileceksin... Tabi çıkar çıkmaz değil.
Bu durumda Yamaha yzf125 piyasaya 8.000 ytl gibi bir fiyatla girecek ve 7000 ytl nakdi bastıran alacak gibi.
Tabi bunlar tahmin "neyin tahmini daha gelecekleri belli değil memleketimize" derseniz, "e o da bir tahmin değil mi?" derim. 2008'de mecbur Honda yeni modeli getirecek ya da fiyatından korkuyor getiremiyor, bu konu çok muallak... Eğer Honda yeni modeli yüksek fiyattan, yani benim tahminlerimin dışında bir fiyattan getirirse bu yzf125 denen minik bizim veleti piyasadan siler...
Honda'nın Türkiye'deki ucuz fiyat politikasının sebebini herkes biliyor zannedersem. Distrubütor firma ile çalışmıyor direk kendi yönetimi burada... Bu sebepten Honda Türkiye de fiyat konusunda herzaman bir adım önde. Bu, fiyatı ne olurdu, gelecekti, gelmeyecekti meselelerinin hepsi önümüzdeki yıl açığa çıkar. Fakat Yamaha'yı böyle güzel bir 125'lik ürettiği ve gençleri heyecanlandırdığı için tebrik ediyorum, gerçekten çok şık olmuş.
Umarım herkes hayalindeki motora kavuşur. Şimdi neden gençler heyecanlanıyor sen heyecanlanmadın mı derseniz. Benden geçti derim 125'lik

...