Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ya gorkem abı senın suandakı motosıkletın ne ?? bı aralar motorunu vermıs mıydın hondaya sonra aldın mı verdın mı aklım karıstı :silent: bı de o aksam 180 km/h yapmısın onu neyle yaptın onu da merak ettım ??

Son düzenleme:
hangı aksam 180 yaptın lem:)

ultraukala..ıstanbul trafıgı acayıp ama alısıyo ınsan bı yerden sora:)
2 adım oteyı dusunursen sorun olmuyo:)

o cbfıda yakında 1 mılyara fln satarlar ya..kac bın km oldu lem
bı de ö.m. den motor hakkında bılgı versene ne durumdasınız..hayır fabrıkanın onunde yakıcaksan bekle ekımde kamerayla gelcem
cekerız vıdeoya..

slm beyler bende honda cbr almaı düşünüorum bişeye kafam takıldı bu cbr 125r--cbr125rr muhabbeti ne oluyo bunu açıklarsanız sevinirim hangisi daha iyi falan şimdiden tşk

görkem senin söylediğin ayna olayını çözdüm biraz önce aynaları takıyodum tam kırdım bu sefer soldakini zaten göstermiyo bunlar orjinali daha güzel gösteriyo arkayı bence artık orjinal bi tane sağ ayna alıcam servisten.:salut:

Teşekkür ederim görkem abi resimler için :)
Çok güzeller ya :)
Motor turuncumu kırmızımı abi ? Anlayamadımda :)

Abi z 750 de göz kaydırılmayacak gibi değil ki :p ben 1,5-2 sene z 750'ye binip min 2008 olan bir 600 RR almayı planlıyorum. Tabi hayat bizi nelere çıkarır bilinmez ama düşüncelerim bunlar...

Senin durumuna üzüldüm... Kredi çekmek gerçekten sinir bozucu... Çünkü özgürlüğümü kısıtlıyormuş gibi hissettiriyor bana... Hayırlısı olsun diyorum...

Z 750 konusunda eğer fırsatını bulabilirsen bir üzerine otur inanılmaz... :cherry:

ertekin naptın abi z750den sora 600rr keser mi?saçmalama:mrgreen: ya z1000 olmalı ya da rr diyosan 1000rr bi de 08model 1000rr'lar yeni bir model olacak ;) unut sen 600rr falan yahu...

ultraukala..ıstanbul trafıgı acayıp ama alısıyo ınsan bı yerden sora:)
2 adım oteyı dusunursen sorun olmuyo:)

Ben süper alıştım ya:cherry: 15dk içinde arkadan kaynaştım passatın tekiyle :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Alışacak kadar vaktim olmadı zaten bi festicale giderken bi de dönerken sürdüm trafikte..Alışmak zor olmazda insanın bilmediği yolda sürmesi çok zor oluyor ya...Görkemn durduğu iki lambada duramadım :mrgreen::mrgreen: Bi tanesinde sıyrıldım geçtim bi tanesinde 20mt ileride durdum.Ayrıca kaynaştığım passattan sora fren mesafemde baya düşme oldu sanırm bilinç altım zorluyor beni..Makas atamıyordum onu dün gece aştım...130ilegiderken slalom yaptım 4araç arasından egsozu sürte sürte çok küfür yedim sanırım ama yapmam gerekliydi:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
D C R
Kırmızı....

ErTech
Ama haberin olsun Z750 ile 200 üzerine çıkamazsın... Çıksan da aşırı rahatsız olursun...

eheühe ortalığı karıştırayım biraz...

Bu arada lütfen sadece cbr'dan başka konular hakkında konuşmayalım....
Ama cbr hakkındaki mesajlarınızın arasına sıkıştırabilirsiniz.
:p

eweeet bende döndüm turdan nihayet. ultraukala dün gece yani çarşamba saat 22:00 civarlarında setbaşı sineması civarında tombikin orda yemek yerken o mavi cıbırlı senmiydin acaba tam yanına gidiom vınnn gazladıı uçtu bide repsol vardı orlarda bi tane

neyse asıl soru şuu hafta sonu bursa gezisi yapıozmu arkadaşlar bursadan daha yeni geldim şuan zabahın körü ve ben bursaya motorla gitmeyi çok istiyom malum yollar süper bursa şahane gerisi hikaye

hafta sonu gidiosak detay bilgi verin hazırlanalım

eweeet bende döndüm turdan nihayet. ultraukala dün gece yani çarşamba saat 22:00 civarlarında setbaşı sineması civarında tombikin orda yemek yerken o mavi cıbırlı senmiydin acaba tam yanına gidiom vınnn gazladıı uçtu bide repsol vardı orlarda bi tane

neyse asıl soru şuu hafta sonu bursa gezisi yapıozmu arkadaşlar bursadan daha yeni geldim şuan zabahın körü ve ben bursaya motorla gitmeyi çok istiyom malum yollar süper bursa şahane gerisi hikaye

hafta sonu gidiosak detay bilgi verin hazırlanalım

ya off ben sana numaramı vermedim mi ya çok özür dilerim...Hem de görmüşsün beni insan gelir ya.:pale:..Bursa'da başka mavi cbr yok ki...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm cbr 125 kullanım kılavuzunda;2 tip buji yer alıyor birisi standart diğeri ise isteğe bağlı olarak veriliyor.

bu 2.seçeneğin açıklamasında;uzun süreli ve yüksek hızlar için yazıyor ben 20000'de bunu taktım şuan 28000'deyim fakat bi fark hissetmedim sizce bunun farkı nedir bilen varmı.:cat:

bi fark yoksa 28000 bakım'da standart alıcam. tşk:cat:

Hissedeceğin kadar bi fark yaratmaz tuğper. Sadece ateşlemeyi yüksek hızlarda daha kolaylaştırır... Standart alabilirsin , ama benim gibi gazı kapatmayan biriysen performans için tavsiye edilen bujiyi kullanman daha yararlı olur.

Devrin yükselmesi hızlanıyormuş kullanan arkadasım söledi...

Bugün Mudanya dönüşü gidiyorum aşağıya motor başladı teklemeye kafayı kaldırdım ibreye bir baktım 130 limitördeyim.Vites yükselttim biraz daha bastım eğildim üstüne yine başladı teklemeye hayda dedim noluyo kafayı yine kaldırdım baktım 150limitör...1vites daha varmış attım altıya çok şaşırdım ya 4.vitesin 130yapmasına bugün iki sefer limitöre soktum makinayı...Az biraz arada sıkıştırmak iidir heralde :) Tabi piston çıkıp bi tarafıma girmezse :)

Son düzenleme:
ne 150si ya benim motor 140 ı geçmiyo valla 140 yaptım geçen gece 11 bin devire geldi daha nasıl gitsin motor.benim motorda bir problem var o zaman:silent:

hayır tamamen makınanın acılmasıyla alakalı olan bı durum..
gorkem beınm motora bındıgınde baya farklı oldugunu solemıstı..zıra bende onun motoruna bındıgımde cok farklı gelıyo..
dolayısıyla her motorun kullanılma stılı farklı oldugu ıcın ufak oynamalar normal
tabı bunda surucunun boy kılo oranıda cok onemlı..
adam cok uzunsa ruzgarı alır yelken gıbı olur
adam sısmansa,motor ekstra agır olur daha fazla guce ıhtıyac duyar..
dolayısıyla bu motorun acılması,bakımlarının zamanında yapılması ve surucuyle alakalıdır..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar