tekrar 400 lemısız topıcı..
bos durmuyoruz galiba
nasılsınız mıllet..
ertech:senın kasktan bakıyım dedım burda..bı model ustu vardı 500 dolar fln ıstıyolardı..
degerını bıl yani
eee kımler naaptı
emre abı aldımı cbr 600 rr turuncu?
ertech 29 eylule kadar kaskolu z750 ıstıyorum sendende
ınsan motorundan uzak kalınca anlıyo degerını tekrar(hos zaten cok bılıyodum degerını)
Özgür özledik seni be. Ara ara yazıyorsun da o araları biraz sıklaştırsan diyorum. Cbr600rr meselesine gelince bu hafta sonuna kadar belli olacak bir iş var onu patlatırsam cumaya kadar yeterli nakde ulaşmış olacağım. Sen turuncu yazmışsın ben siyah düşünüyorum zaten '07 modelde turuncu yok

, fakat kırmızı-siyah olacak gibi çünkü hiçbir yerde siyah renk kalmamış. Kırmızı siyah olsunda 600rr olsun değil mi? Benim motoru buradaki Honda bayi (akçorlar) 3.500 ytl'ye alıyor üstünede 16.700 trink para sayarsam bu iş oluyor. Bakalım kısmet. Bana bol bol dua edin şu işi halledeyim ve elime nakit geçsin sonra babamdan biraz borç almak için ikna turları başlayacak yani 15 gün içinde ya olur ya da bir dahaki bahara ertelenir. Nasip kısmet yani. Umarım adıma hayırlısı olur. Herkes bana şans dilesin...
"İyireklam10", geçmiş olsun sana birşey olmaması daha önemli 800 ytl'yi çalışır kazanırsın allah sağlık verdikten sonra... Bu arada Hyosung gt250r demişsin ben hiç kullanmadım fakat geçen İzmir'de siyah rengini gördüm yakından baktım görünüş olarak çok çok güzel bir makina ama içini dışını bilmem işçilik ve kalite üst düzey gözüküyor. Ben dış görünüşüne bakarak kesinlikle tavsiye ederim teknik bilgilerini de kullanıcılarına danışarak öğrenebilirsin. Senin içinde hayırlısı olur umarım...
"Ertech" senin motorda Görkem'in motora dönmese bari, umarım en kısa zamanda arıza halledilirde motoruna kavuşursun... Motordan uzak kalmanın ne demek olduğunu anlayanların sayısı seninle beraber 3'e çıktı Görkem arıza mağduru, Özgür Amerigan Mağduru ve Ertech o da ağrıza mağduru...

. Allah başkalarına göstermesin diyelim... Gerçi iki arızanında garantiden değişmesi sevindirici...
"Ultraukala" motora binmeye fazla vaktin olmuyormuş evet 15 günde 1150 km. İnan vaktin yokmuş

... daha ne bineceksin. Yazdıklarından anlaşıldığına göre motosikletinden çok memnunsun umarım sen onu o da seni mutlu etmeye devam eder. Hepimize kazasız belasız bol keyifli uzun km.'li sürüşler... Ben bu aralar 600rr sevdasına fazlasıyla çalışmaktan ve 8000km. 'yi geçmek istemeyeşimden dolayı fazla süremiyorum ufaklığı sen benim yerimede bol bol sür olur mu? Gerçi 8030 yaptık bile...