ErTech
Evet ne yazıkki yalan oldu... Bu sefer senin diil benim işim çıktıCumartesi çalışmam gerek.
ultraukala
Sölemem![]()
Şaka bir yana gökküşağı bir simge de oradan şeettim...
Neyse konu dağılmasın;
Rüamda cıbırımın ön tekerinin patladığını gördüm... Hem de yarılmıştı ikiye :silent:
Rüa tabircisi var mı aramızda?
Bunun dışında , kışa girmeden yağmur lastiği almayı düşünen var mı?
ultraukala
Sölemem![]()
Şaka bir yana gökküşağı bir simge de oradan şeettim...
Neyse konu dağılmasın;
Rüamda cıbırımın ön tekerinin patladığını gördüm... Hem de yarılmıştı ikiye :silent:
Rüa tabircisi var mı aramızda?
Bunun dışında , kışa girmeden yağmur lastiği almayı düşünen var mı?
Bugün yağmurdan sonrada kullandım yerler ıslak olmasına rağmen kuru zemin gibi hiç farkettirmedi yol tutuşu, lastiğimden çok memnunum, ama geçen aklıma takılan birşey vardı, onuda denedim özellikle dik yokuşlarda biraz performans kaybı oluyor, düz asfaltta problem yok, yakında TEM' de bir hız testi yapıcam sonucu burdan yazarım belki mini bi videoda koyarımultraukala' Alıntı:ben düşünüyorum ama michelin'in sen eylül ayında geleceğini söledin ben de anca o zaman alırım die düşünüyordum...Yağmurda tutuşu nasıldır acaba?HRC'den bilgi bekliyorum.Bu arada sağanak yağışta çıkardım motoru dışarı 40-50km arası bi yol yaptım hiç sorun yok herhangi kayma falan yaşamadım.Sadece ıslanmadık hiç bir yerim kalmadı o kadar...Çok eğlenceli idi.Sıcak havada delicesine ıslanmak :cherry:
Bugün yağmurdan sonrada kullandım yerler ıslak olmasına rağmen kuru zemin gibi hiç farkettirmedi yol tutuşu, lastiğimden çok memnunum, ama geçen aklıma takılan birşey vardı, onuda denedim özellikle dik yokuşlarda biraz performans kaybı oluyor, düz asfaltta problem yok, yakında TEM' de bir hız testi yapıcam sonucu burdan yazarım belki mini bi videoda koyarım
Bu arada intrnette çok güzel stickerlar gördüm, istanbulda motor için sticker satan bir yer varsa yazarsanız sevinirim, Gorkem pazartesi müsait olursan şu ercan ustaya bir uğrayalım mı?
arkadaşlar selam honda cbr 125r almak istiyorum ilk motorum olacak pek bilgim yok 2. el düşünüyorum alırken nelere dikkat etmeliyim mesela kaç km uygundur sesini mi dinnemeliyiz neleri bilmemiz gerekiyo kazıklanmamak için
Tavsiye ederim... Kullanması çok zevkli çok hafif ve çok dengeli bir motor...
Fakat yine de kullanmadan küçük de olsa bir eğitim almanda , en azından motoru yürütebilmende yarar var...
Eğer ben alırım düşe kalka öğrenirim dersen pek tavsiye etmem... Çünkü parçaları çok pahalı... Ama biraz öğrendikten sonra iş bitiyor... Sonrasında kalitenin tadını çıkartıyorsun.
ben de çok okudum cbr 125r ı öneriyolar sadece ultraukala tam tersini söledi şaşırdım