Yeşim Hn. hayırlı olsun, bu arada benim kızım da turuncu ayrıca çok güzel.
Gelelim Özgür sana geçmiş olsun. Tanıdığım iyi bir hoca var kendini bir okutsan iyi olacak derim :queen: . Şaka bir yana maneviyat kimi insan için önemli şey, ben motora biner binmez başlıyorum fatiha suresine, arabada da uzun yola çıkarken. Reel bir faydası var mı bilmem ama psikolojime iyi geliyor nerede olduğumu hatırlatıyor. Bence sen de bir dene bakalım, yok ben ezbere bilmiyorum dersen türkçe bir şeyler söyle içinden derim ben. Bir faydası olursa ne mutlu yok o da fayda etmezse başka yöntemlerde var ona girmeyeceğim burda. Bu ne şanssızlık kardeşim...! Çok çok geçmişler olsun...
Bu arada gençhacker ilgin için teşekkürler bugün bir ustaya gittik ama o da halledemedi gibi Veysel (moviestar) 'in sorununu, belki o başka ustaya da göstermek ister onu bilemem. Senden alırız olmadı o ustanın adresinide. Veysel'in işi zor gibi enteresan bir problemi var çünkü anlatması da zor teşhizide zor, bakalım...
ya görkem ya ben geliriz senle motorunu alacağın zaman demiştin ama msn de hiç cevap vermedin banaale: anladım kız arkadaşın var ama ben zaten ablan yaşındayım neyse sonuçta kendi işimi yine ve her zamanki gibi kendim hallettim :cat:
Bu arada kask alacaklara tavsiye n61'i almamanızı tavsiye ederim.Sebebini soracak olursanız bir çoğunuz bana hak verecektir.Kasklarında belirli bir ömürleri vardır bunu hepimiz biliyoruz.n61 modeli de nolanın eski bir modeli...Yane raflarda kalmış 2senelik bir kaskı almak allah göstermesin kaza anında kötü sonuçlara neden olursa çok üzülürüm.Ben n61'in bir yeni modelini aldım n62 onu tavsiye ederim.Desenlileri 140euro benimki mat siyah matrix modeli...140euro 'luk bir fiyata değer mi bilmem ama ben fuardan aldım richa mont ile birlikte bana çok ucuza geldionu tavsiye edebilirim...
gerenk yok kardeşim şuayiplere karaiplere.... 800€ vermem ben bir kaska , her ne kadar en önemli organımı korusa bile... 300€'ya bir x-lite alırım , 500€'ya da 2. en önemli organımı koruyacak bir pantalon alırım![]()
@ onr.sual
Onur aynalar çok benziyor ama iki resimdeki ayna bir değil gibi (cbr'ın üstündekinin hatları daha keskin gözüküyor), fakat bu örnek hyosung aynasının uygulanabilirliğinin olumlu bir göstergesi gibi...
Size sadece şu kadarını söyleyeyim... Aynayı bir arabanın aynasına falan çarparsanız eğer , ön grenajı parçalarsınız...
Kafadan aynalı çoğu motorda aynalar grenaja değil , grenajın altından kafa demirine sabitlenmektedir...
Eğer kafa grenajını deler veya mevcut deliklerden yararlanmaya çalışıp aynayı takarsanız en ufak darbede ayna levye görevini görecek ve kafa grenajını paramparça edecektir...