Size yeminle söylüyorum 5200YTL Kask + manto icinde dedim yanlis yazma olmus..!
ha arkadaslar bakin ultraukalaya sesleniyim...
yaw bebegim birkere senden en az 10 yas büyük ben degilmiyim ..
resimden cocuk oldun nerdende belli... kendini adam felan zanediyorsan aldanmisin...
arkadaslar su an anlamis degilim bu cocugu...
inanin bu yazdiklari :farao:
tekrarliyorum .. 5200 kask manto yanlis yazmisim ksr bakmayiniz...
ama ultraukala sunu anla .. bana cocuk birdaha deme cocuk kelimesini dahi alma cünkü rezil olursun ...
yasin kac 15 - 16 mi ... evlenseydim simdiye senin gibi cocugum olacakti..
bosversene...
Bukadar Spekulasyon yapiliyor .. beni kimse yalanci cikaramaz asla..
Ben manyakmiyim ya allahima kitabima .. 2 . milyar daha asagi satanbir bayi söylüyem..
Cok kiziyorum böyle kisilere ...Simdi bana tutmayin ramzey demisindir felan fillan ramzeyde demedim ... kisacasi Cbr 125 3500 yazmisim ERTECHIN yolladi gibi ... malesef öyle degil .. yani Motor 5200 kask manto icinde..
Arkadaslar bakin .. ben size bu konuyu ispatlarim 5200e kask manto... ama nasil onu bilmiyorum su an hollandadayim ...
cousenim 2 ay önce aldi tamami 5200e Kask manto icinde ...
Simdi 3500e Satmakta...
Birakin böyle seyleri ama Su ultraukala olan cocuk varya
zitima gitti arkadaslar ..
typinden tut herseyine kadar zit kaptim .. ben hayatimda böyle cocuk görmedim ...
Allahima kitabima...
Neyse kavga mavga bosver...
Kisacasi Beni yalanci cikarmaya calisma ... anlastik seninle
ULTRAUKALA
r:
KaramanliYürek70;666061' Alıntı:
Bak arkadasim ben Cbr 125 almadim ben Mondialden bassetim mesela iki motorumu alirken bana kask hediye verdiler felan filan en az 200 ytl ker yaptim bi motordan 2ye carp 400yüz

:bounce:
bitanesi Mondial 150 KN ( TARLAMOTORU ICIN ALMISTIM )
ötekide Mondial 150 ZC Sehir Gezileri felan filan icin...
ama Cbr 125de tabi ucuza veriyorlar baze yerlerde konyada cok seyden tasaruf yapabiliyorsunuz giyimden tut .. donuna kadar...
Cbr 125ler varya Istanbulda , Ankarada satilan fiyatlalarin aynisindan ama Kask + Manto veriyorlar o paranin icinde..
bazen 5.500ytlden iniyorlar 200-300ytl buda senede bir - iki defa anca oluyor ..
tabi arkadaslar bu firsati degerlendirip kask - manto icinde alip kopartiyorlar 1 aylik mazot parasini..
yani ben saka yapmiyorum
bazen adamlarin damarlarimi gevsiyo artik bazen kendi iclerinden veriyor kask + manto hediye..
Yaziklar olsun ERTECHE VE ULTRAÜKALAYA YAW BEN NE YAZMISIM ARKADASIM 3200DEN BASEDEN OLMUSMU BIRKERE...
Ben yanlis felan yazdimi zanetim , ama arastirip bakip asil yalanci siz oldunuzu ispatladim böylece..ben yazdiklarimi iyi bilen bi insanim..bida gelmeyin 3200le karsima tamami .. bunu size diyorum ikinize... 5200de demedim .. 200 ystl yada bilemedin en fazla 400 ker yapiliyor... tamami...!saygilarimla.... Bundan sonra yalanci demeyin ( IKINIZE DIYORUM BUNU )