Şimdi şöyle;
marmok a gitmek istemememin sebebi, girişe para falan alıyorlarmış, ben kalkıp tee istanbuldan gelicem ve (zaten kişisel prensibimdir, fest.lere para vermem) fest. girişinde para vericem. Bana yalan olur, hem içeride de elektronik müzikten başka birşey yokmuş yani benım gibi rockçı adamı sarmas orası.
-----
Temmuz sonu, ağustos başı yaz aylarının en civcivli olduğu dönemlerde böyle yazlık mekanları dolanmak bana daha cazip geliyor, cunku herkesin güney sahillerinde olduğu dönemler.
Hız konusuna gelince zaten saatte 100km hızla gittiğimizi düşünsek 1 saatte 100km yol gideriz mantığı ile en düşük hız 100km olarak, yer yer cbr max. hızınıda denerim. Mesela Balıkesirdeki otoyol, 8 gidiş-8 geliş, 16 şeritli yolda.
Onun dışında, çadır alıcam carrefourdan 30ytl bişi tutar sanırım, onu yanıma alırım zati tek kişilik olanlarına 2 kişi sığıyor ayrıca katlanıncada çok küçük olabiliyor ve şehir merkezlerinde de pansyonlarda falan kalırım, 10ytl falan gecelik.
Kıbrıs olayına gelince, nufüs kağıdı ile gidebiliyoruz diye biliyorum eğer pasaport isterlerse yalan olur tabi, ama nüfus kağıdı ile gidilinebiliniyorsa, hani tee oralara kadar gitmişken 1 saatlik vapur yolculuğu ile Kıbrısada gitmek isterim, görmek isterim yani oralarıda.
------------------
Ne kadar kalabalık olursak o kadar eğleneceğimizi düşünüyorum, ayrıca ne kadar kalabalık olursak birbirimizi o kadar kollayıp tehlikelerinde en aza ineceğini düşünüyorum.