Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

o kadar inceki bazen hiç görülmüyor...:queen:

junıoars hayrola senin ne işin var buralarda...mavi felan niye soruyon...yoksa...Aman Allahım...seni kaybedecekmiyiz...biraz zam gördü ya cbf hemen satıyonmu yoksa...

Naayır gaza gelmeyeceiimm :cherry:

Sizin adamı bize transfer ediyoruz :bounce: O fiyata alınır mı canım cbf ... Gül gibi cbr al 3.500'e , bak keyfine :queen:

Konuyu Toplam 16 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)
praetorian, gushter, GorkeM, Juniors, DEVIL CBR, ErTech, scropio_tr, dgrmr, B.c.B
yuksek rating alioz walla bugun

Hadi hadi burda görülecek bişey yok... geyik yapmayalım lüften :p
Topic başlığına IŞI OLMAYAN GIREMEZ yazıcam yakında :cherry:

ewet ewet bende okuyom işalla bende cbr 125 imle daha ii ayak uydurum size (tabe mangırları denkleştirirsek)

@DEVIL CBR

Geyik tayfa topic'i bastı... :queen: :)

Şaka şaka başımızın üzerinde yeriniz var :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ewet ewet bende okuyom işalla bende cbr 125 imle daha ii ayak uydurum size (tabe mangırları denkleştirirsek)

evet süper gushter destekliorumn seni;) ayaklara dizlik dikkat etmek lazım :p iyi geceler

@gushter
Istanbulun neresindensin merak ettik =)
Sitede kalıcı olduğun taktirde seni de listeye ekleyeceğim

kaıthane göçmen konutlarında (bulgaristanlıyım) ikamet ediom....

idsl bugün baalandı 125r la ilgili araştırma yaparken bu siteyi buldum... anniican çooook yeniym sürçü lisan edersek ... kusurumuza bakmayn

Son düzenleme:
Süper =) Yeniden hoşgeldin sormak istediğin şeyler olursa rahatlıkla sorabilirsin...

teşekkürler arkadaşlar , hepinize mutlu ve keyifli sürüşler dilerim, yarın görüşmek üzere

@gushter
Istanbulun neresindensin merak ettik =)
Sitede kalıcı olduğun taktirde seni de listeye ekleyeceğim

görkem bende sitede kalıcıyım hatta ikametgah bile aldım senden:) ama hala benım adım kırmızı ile yazmıyor bazen yarısı siyah yarısı kırmızı oluyor bazen hepsi siyah.:mrgreen:

muhtarım lütfen ben bu mahalledenim.
CBR mahalle

Görkem sana bahsettiğim, boya-yapışkan çıkmasının resmi bugün servise gidemedim, bir bak bakalım ne diyeceksin.
Bu arada sayfa açık telefonla konuşuyordum :). Yani reytingler iyi olmuş da fena geyik dönmüş. CBR ye kimse ince diyemeeeeez.... ama ince, yine de güzel biz onu öyle seviyoruz....

Ne bileyim denizli kamil koç tesislerinde ki tazyikli su makinasının marifeti, aslında oralara tutmayacaktım sadece amortisöre ve zincire tutacaktım şeytan dürttü işte sonuç bu...

Bir de giderken oldu nasıl oldu anlamadım deyip aptal ayklarına yatsam, garantiye girer mi yoksa gerçekten aptal durumuna mı düşerim ya da delikanlı gibi doğruyu söylesem yine de garantiye girer mi, çünkü klavuzda kesinlikle basınçlı su kullanmayın yazmıyo sadece tavsiye etmiyoruz yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar