Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaslar buyuk ıhtımalle az once KLR mı satmıs bulunuyorum bır aksılık cıkmazsa anlastık.ve tabı kısmet olursa hafta ıcı 06'repsol ıle aranızdayım( cok ıyı olacak bu sımdıden lastıklerı ve jant boyama ıslemlerı bıle hazır ) :)

Tebrik ederim hadi hayırlısı...
Lastik ve jant konusunu alınca konuşuruz...

Tebrik ederim hadi hayırlısı...
Lastik ve jant konusunu alınca konuşuruz...

gorkem tesekkur ederım ..

tabı jant ve lastık konusu bır sure bekleyecek en azından yaza kadar.ama jantları boyatma ıslemı gercekten cok sık duruyor bu motorda baksana..
bu arada lastık ebatları on 90 arka 110:wiinkk:

20060720bikepics637767fjp0.jpg

Şu anda öyle mi yolsa yapacakmısın 90-110... Bence önü hiç değiştirme çamurlukla arada mesafe kalmıyor... Arkayı da 120 yapabilirsin...
Jant konusuna gelince rengi çok iyi tutturman gerek yoksa birşeye benzemiyor...

Şu anda öyle mi yolsa yapacakmısın 90-110... Bence önü hiç değiştirme çamurlukla arada mesafe kalmıyor... Arkayı da 120 yapabilirsin...
Jant konusuna gelince rengi çok iyi tutturman gerek yoksa birşeye benzemiyor...

yok gorkem su an on:80/90 arka 100/80 bılıyorsun orj.ebatlar

benım yapacagım on:90/80, arka 110 yada 120/80 olacak.yanı yanakları 90 dan 80 e ındırıyorum.boya konusuna gelınce zaten honda servısınde boyanacak renk kodları ellerınde oldugu ıcın cok sıkıntı olacagını zannetmıyorum.

Ben yine de öne elleme derim.... Benden söylemesi =) Arkayı da 120-70 yapabilirsin... Ben öyle yapmayı düşünüyorum.

eby78 bencede on tarafa dokunma
ki ben arkaya bile dokunmama taraftariyim ama :)
gorkemin verdigi videodaki stoplar supermis

motorla kaza yaptığım gün akşamında motorumu satılığa çıkarmıştım:salut:
motorumu tamirden aldığım gün sen ne yaptın hakan dedim kendime aptal mısın sen?:pr:
hergün telefon geliyor şimdi kaça satıyon son kaç olur takas yapalım mı?
hepsine ben size geri dönücem diyorum:mrgreen: çünkü ben cbr dan ayrılamam bunu fark ettim.
taki 600 rr alana kadar en azından:p

eby78 bencede on tarafa dokunma
ki ben arkaya bile dokunmama taraftariyim ama :)
gorkemin verdigi videodaki stoplar supermis

bende aslında cok asırı oynama taraftarı degılım ama en azından yanakları dusurerek bıraz daha vıraj kontrolunu ıyılestırmek ıstıyorum.genıs ebatlar ıse oyle cok asırı degıl zaten 90-110 on arka kalınlıgı olarak. ama on yanak 90 dan 80 arka 80 den 70 e ınebılır :wiinkk:

ya arkadaslar ben fuar bıletın nerde satıldıgını ogrenmek ıstedım bıde ne kadar dıye sormak ıstedım ılgılerınızı beklıyorum
yardım edın

selam arkadaşlar nasılsınız yine yeni bir bahar geliyor ama ben halen daha alamdım şu veledi...bir türlü belimi doğrultamıyorumki alayım.tabi birazda nasip,kısmet meselesi.inşaallah allah yakında banada nasip eder.belkide hep hayallerimde yaşatacağım allah benim gibi hastalara acil şifalar versin.hepinizi saygıyla selamlıyorum.allaha emanet olun.kendinize iyi bakın hayırlı sürüşler hayırlı günler ve geceler:))

Allah Cbr125 Forumuna renk geldi =)

@SILWERBEAT
8-11 Mart'daki fuar biletleri çoğu motor bayii'sinde ücretsiz davetiye olarak veriliyor...
Nisandaki fuar biletleri ise sanırım daha satışa sunulmadı yada ben bilmiyorum.

@blackberry
Hayır o 2005'e kadar üretilen Japonyaya has 125R , (japan spec)

@CBR125RCI
Hoşgeldin... Inşallah sana da bir cbr nasib olur... 2. el çok ucuza cbr'lar var piyasada sürekli araştırmanı tavsiye ederim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tüm cbr125 cılara başarılar:) ..................................

Ya millet bu aralar 2. el cbr125 lerin fiyatı düştü gibi mi ne 3-4.5 e görmeye başladım bi yerden gelirim olsa para biriktirip alırdım walla:)

İnanılmaz bir CBR 125... Arka stoplara farlara ve sinyallere hayran olmamak elde değil... Süper...

bende 3 gün önce bir kurye arkadaş gördüm ...altındaki makina cbr 125...ön granaj yoktu...gidonu görmeliydiniz ya...bende ona hayran oldum...gülme krizi tuttu tabi...bisiklet teorisi doğruymuş...kızmak ok ama Görkem ok...18 lik dağ bisikleti sizin canavar...:p :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar