Evet beyler, yapma dediniz etme dediniz fakat ben İzmir'e gittim ve 2 saat önce de güzel evime geldim. Biraz yorucu oldu hakikaten ama kesinlikle deydi, bir daha olsa bir daha yaparım ama, zannedersem bu girişimlerim bir süre sevgili nişanlım tarafından veto edilecek gibi. Herneyse birkaç resim çekme fırsatım oldu keşke daha çok çekseydim dedim şimdi ama olsun buyrun resimler hem topic'e renk gelsin...
Donuyoruuuum....!
Otoban manzarası
Hedefe 50 km. yorgunum
Dönüş bohçası sırtında...
Trafikten Murat Bey güzel insanlarla tanıştım ama sadece onun resmini çekmeyi akıl ettim... Gerçi Murat bey teklif etmese onu da akıl edemeyecektim 6 yaşındaki oğlu motosiklet hastasıymış ona gösterecekmiş...
İşte kabus dolu bir dakika gözlüğüm sağ camı seyir halindeyken düştü tam iki saat aradım mekan Denizli, Antalya'ya 230 km var ne yapacam diye kara kara düşünürken sinirlerimi yatıştırmak için bir fotoğraf çektim. Cama mı ne oldu tabiki bulamadım. Onun yüzünden bir de Torosların o virajlarını karanlıkta aldım.
Camı bulurum ümidiyle bir dünya aşağıya yürüdüm bu arada manzara hoşuma gitti işte bu da son resim...
Yorgunum ama gururluyum. TEk kişilik dev gezi diyebilir miyim buna şimdi...? Ah bir de gözlüğüm olsaydı...
Umarım renk katmıştır. Fikir veren, akıl veren, destek veren vel hasıl kelam bana bir şeyler öğreten herkese çok teşekkürler. Fikirleriniz, yorumlarınız olmasaydı ne bu yola çıkabilirdim, çıksam da dikkat etmem gereken şeyleri unutabilirdim, sonuçları da hoş olmazdı... Hepinize sonsuz teşekkürler...