benim mondial oto vites oldugu için makine kafasına göre vites degişiyo:mrgreen:
allah razı olsun ondan beni hiç yormuyorr..
allah razı olsun ondan beni hiç yormuyorr..
.....bu sitede diğer topic lerde gördüm 2 motor var 125 cc reıju ve phonex adlı motorlar işte bunlar gibi olmalıydı cbr da ..........
DEVIL CBR
phonix'i görmedim ama reiju bence çok plastikimsi , ben öyle mat plastik motorları sevmiyorum... Derbi gibi... Bakınca kendini görmelisin =)
Bence 2007 cbr'nin önden görüntüsü ikisinden de güzel...
Bu cbr'ı güzelleştirmek için birkaç şey yapılabilir şu an onların üzerinde duruyorum inş fuara kadar bitiririm
dgrmr
Ben şimdiye kadar redline'a çıkmadım... Deniyim diyorum ama 10.000den sonra içim yanıyor vazgeçiyorum
Yarın belki video çekeceğim motor üzerinde... Ha Özgür 3gp'yi dönüştürmeyi başardım![]()
http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/27531-honda-cbr-125-r-2005-model.html#post565137
Arkadaşlar 0 km istemeyenler ve birikmiş parası olmayanlar için gzl bir seçenek kaçırmayın.... Fiyat üzeirnden 12 ay taksit yapıyor.
ErTech
Yüzünü gören cennetlik... Sedat da yok ne zamandır...
Biz ailecek Er-6 ya geçmeye karar verdik inş... Ben ss sevdamı brakıyorm![]()
Hepinize Merhaba beyler. Evet yine bir soruyla karşınızdayım, artık uzun yol yapmaya karar verdim ve ilk hedefim "Güzel İzmir" Allah kısmet ederse. Gelelim sorulara benim clio ile 5'.30" veya 6'.00" saatte aldığım yaklaşık 470 km.'lik yolu bizim canavarla yaklaşık kaç saatte alırım, kaç km.' de bir mola vermem gerekir, nelere dikkat etmeliyim vs., tecrübelerinizi aktarırsanız karar vermemde büyük faydası olacak. Yok derseniz ki "daha 2500 km.'lik tecrübe yetmez otur bakalım sen yerine" o da ayrı bir konu tabii. Yorum ve cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden Teşekkürler...
Aklıma gelmişken şehir içi benzin tüketimiyle şehirler arası benzin tüketimi arasında çok fark var mı?
Hepinize Merhaba beyler. Evet yine bir soruyla karşınızdayım, artık uzun yol yapmaya karar verdim ve ilk hedefim "Güzel İzmir" Allah kısmet ederse. Gelelim sorulara benim clio ile 5'.30" veya 6'.00" saatte aldığım yaklaşık 470 km.'lik yolu bizim canavarla yaklaşık kaç saatte alırım, kaç km.' de bir mola vermem gerekir, nelere dikkat etmeliyim vs., tecrübelerinizi aktarırsanız karar vermemde büyük faydası olacak. Yok derseniz ki "daha 2500 km.'lik tecrübe yetmez otur bakalım sen yerine" o da ayrı bir konu tabii. Yorum ve cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden Teşekkürler...
Aklıma gelmişken şehir içi benzin tüketimiyle şehirler arası benzin tüketimi arasında çok fark var mı?