Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hadi ya , geçmiş olsun...
Ya hızı ne yapıcan , ha 130 yapmışsn ha 120...

Vergiler Ocak ve Temmuzda... 30+30=60 ...

ben bu ay yatıramıyacağım subat yatırırım o zaman .....
şaka diyorum arkadaşlar ama merak ediyorum nasıl bir şey yapacak görkem en çok merak ettiğimde kapağı nasıl oraya monte edeceksin ve nasıl kilitlenecek arka taraf

Kilitleme olayı zor kısımlardan biri , artık halletmeye çalışacağım...

eskisinin alt tarafı kalsa ve üst süngerini söksen sonrada senin yaptığın ya da yapmakta olduğun straforlu kısmı mevcut alt kilide uyan bölgenin üzerine ilave etsen olabilir belki .....sadece öneri nasıl bir şey yaptığını bilmiyorum tabiki

ne dediğini tam olarak anlamadım , ama üst süngeri sökmek = orjinalliğinin içine etmek :) Zaten öyle birşey yapsaydım arka koltuğu komple iptal ederdim... Benim amacım pratik , artçı alındığı zaman kolayca sökülebilecek bir sistem yapmak

cbr 125' in yan sanayisini gören oldumu.:silent: ben inönüde gördüm üstünde çelik yazıyodu. :farao:

Ona yan sanayi denmez =) O bu motorun kopyası , çalmışlar bir nevi... Arora'nın da var... Tabiki berbat kalitedeler fakat en azından aynaları kafaya takmayı akıl etmiş adamlar :p

Arkadaşlar motora biraz makyaj yaptım , ama karanlıkta resim çekemedim yarın çekip yollarım :cherry:

Son düzenleme:
Makyaj derken neler yaa okudugumuz kadarıyla arkaya strafordan zaten kapak yapıyodun daha baska neler yaptın hic sözetmemistin gorkem abi ? :silent:

Ya ufak tefek ayrıntılar... Çok da önemli değil...
Arka kapak yapılıyo ama bu aralar yoğunum yapamıyorm...

hade bakalım abi harbi devil cbr abimizz çok gsll bi konuya parmak attı :D nasıll takıcann yane sabit nasıl kalıcak :D tmm oldu herşeyy tmm bi bakıyosss durmuyo :D neyse bence ileri itince çıkan geri itincede saglam oturann geçmeli bişii gsll olurdu
herkese ii akşamlar....

cbr temizlenip 1 haftalığına brandasına girdi. yarın dağa çıkıyorum cumartesi görüşmek üzere arkadaşlar önemli birşey kaçırırsam haberdar edersiniz kalın sağlıcakla......................

Yok Erman... Biz Özgürle motorlarımızı değiştirdik :cherry:

stop88qh.jpg

ooo görkem hayırlı olsun kazasız belasız inş.:mrgreen: eee artık sen buralara sığmazsın açarsın bi er6 topici:p

abı dur ya bensız nası yollarsın makınemı canım er-6 ım benım
beyler bı sorakı motorunuz er-6 olsun
hıkaye dıgerlerı..
bugun bı rıva yapıverdık gorkıyle..
sabah teslım aldık rıca mınnet z.moto kızıltoprakdan(babamın arkının tanıdıgıymıs saolsun reha amcam be)benzını doldurup vurduk yola..

hayırlı olsunn görkem ve ösgür abi vallaa almışşşşlarr şaşırrdım ben vallaa :S
allahh kaza bela vermesinn hayırlısı olsunn dielim ne dielimm

Özgür abi sen bana bişey anlatıcak mışın görkem abi dedi :silent: bende bişiii anlamadımda anlatsana..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar