ehehe 4.800 YTL ye biraz zor satar, allah bilir alan adama da sen daha yenisin bak hiç olmazsa ben rodaji tamamladim ugrasmicaksin, aslen daha pahaliya satmam gerekirdi ya ne yapayim diyecek.
.Hasan Kardeşim Sen CBR cok iyi savunuyorsun Senı Tebrık Ederım.
kardeşlerim öncelikle herkese selamzellıkle hasan kardeşime:sızlerın arasına katılmama bır aya kaldı 1 ay sonra bende CBR ıma kavuşuyorum.bu motora laf atan kendı motorundan hayır gormesın inşallah.Hasan Kardeşim Sen CBR cok iyi savunuyorsun Senı Tebrık Ederım.Kendınıze Iyı Bakın...
Geçmiş olsun donniedarko seni tebrik ediyorum Honda marka motosikletin bir vidası kendiliğinden düştü ve bu sana denkgeldi aslında şanssız gibi görünsende şanslısın çünkü sen bi ilk oldun![]()
![]()
Şaka bi ayana Allahtan ayağın yere değmemiş değseydi çok kötü sonuçler doğabilirdi geçmiş olsun bu durum için hallolduğuna sevindim :cat: :cat:
istersen aynalarıda indir ama tabi trafikte dikkatli olmak kaydıyla ayna biraz bozuyo motoru ben aynaları indirdim ama bylursam şöle ucuz falan ayna biraz daha yatırıp tekrar takacağım trafikte zor oluyo be abi ama orjinal aynaları sakın hırpalama çok pahalı valla bu arada iyiki boya yapmışsın zaten şeritler çok çabul atıyor benim 3. şerit değiştirmem artık bıktım bende boya yaptırmayı düşünüyorum eline sağlık güzel olmş
selam arkadaşlar bende cbr 125 var ben bunu satmak istiyorum ama nerde satacağımı bilemiyorum bana bu konuda yardımcısı olabilirmisiniz kısa zamanda satmak istiyorum.900 km bunu kaçparaya alırlarsa satacam bana yardım edermisizni motorun varmı ailenle dertin var.
fırtına_87;407247' Alıntı:çok doğru yazmışsın kardeşim bende aynen katılıyorum sana arkadaşlar 98 oktan makinelere biraz daha performans kazandırabilir ama arkadaşımında söylediği gibi 98 oktan çok ince olduğu için hem çok şidetli yanıyor hemde subap ayarlarını bozar motosikletin zamanla ve motorunuz çabuk biter şimdi karar sizin ya 98 kullanırsınız hızınız diğerine göre biraz artar ama motoru çabuk bitirirsiniz yada 95 kullanıp uzun ömürlü bir motosiklete sahip olursunuz karar sizin bu arada bende benim makineyle bir depoyla 360 km falan yaptım aşağı yukarı ve devirli kullandım hep hepinize kazasız sürüşler