Hayırlı yolculuklar ahmet...@hmedim' Alıntı:400 450 km bakalım cbr la ilk uzun yolum nasıl olacak :d
Hayırlı yolculuklar ahmet...@hmedim' Alıntı:400 450 km bakalım cbr la ilk uzun yolum nasıl olacak :d
blackhawk' Alıntı:Hayırlı yolculuklar ahmet...
H@S@N' Alıntı:Hayırlı yolculuklar kardeşim inşallah kazasız belasız varırı gelrisin yalnız bakımı baya geçmişsinfotoları bekliyoruz merakla :cat:
tncyilmaz' Alıntı:selam arkadaşlar bende cbr 125 var ben bunu satmak istiyorum ama nerde satacağımı bilemiyorum bana bu konuda yardımcısı olabilirmisiniz kısa zamanda satmak istiyorum.900 km bunu kaçparaya alırlarsa satacam bana yardım edermisizni motorun varmı ailenle dertin var.
mithrelios' Alıntı:ben de aldim alicam 3.650YTL kirmizi ve 1.100 km de temiz motor(yan grenajda ufak bi çatlak var). bu civarlara satabilirsin, sonbahara yaklastikca daha da düşebilir. sahibinden.com da 4.000,4.200 filan yaziyolar ama hepsi takir takir düşüyor pazarliga oturunca.
aytskal' Alıntı:
Aleyküm selam..Ben gece geçtim saat 21:00 sıraları senin oradan ondan rahatsız etmeyim dedim....Yoksa uğrardım kardeş...@hmedim' Alıntı:abi çok sağol dönüşte uğrarsın sanmıştım direk geçtin heralde :queen: ayrıca ekrem ustayla görüştüm tel le sana çok selamı var :cat:
Koruma olarak kask ve eldiven alıcam ilerki zamanlardada durum iyileşince mont düşünüyorum.H@S@N' Alıntı:Sayın blackhawk senin motosikletinde çıkan problem seninde tespit ettiğin üzere büyük ihtimal kaçak benzinden kaynaklanıyor önce altta 3 - 5 tane tahliy borusu varya orda ağzında tıpa olan boruda su birikip birikmediğini kontrol et şayet yoksa malesef sana urfa yolu gözüktüale:
Doğuş gerçekten kalbimi kırdın ne demek hala cbr cı olarak kalabilecekmi tabiki kalacaksın keeway matrix de hoş bir scooter fiyatlarda inmişken bu fırsatı kaçırma ama sana bir arkadaş tavsiyesi motoru aldıuğın zaman kesinlikle korumanı ihmal etme elinden geldiğince full koruma olmaya çalış hoşçakal :cat:
abicim benzini nerede alıyorsun büyük ihtimalle benzinden kaynaklanıyordur be jikleye hiç dokunmuyorum aldığımdan beriH@S@N' Alıntı:İnşallah r6 tına kavuşursun wolvorine dün akşam 1 - 2 saat boyunca servisteki arkadaşım motorun sahibi ve ben 2002 r6 yla uğraştık gerçekten çok iyi bi motor 127 hp devil egzos falanda vardı motorda çok hoşuma gitti :cat:
kervan aramıza hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle:cat: