önceden yazilanlari okursan hem fotograf hem birsuru bilgi var bu konuda bu topic'in icinde.
ben de ilk somut adimimi attim bir motor kullanicisi olmak icin ve ehliyete dün basvurdum.:mrgreen: umarim ekim'de aliyorum ehliyeti, ekim 15 gibi de sezon bitmeden cbr 125 ime kavusuyorum.:cherry:
ankara'dan ehliyet almak isteyenler için, iki yerle gorustum biri Düşler Sürücü kursu digeri Tunalı sürücü kursu. 150 YTL kurs ucreti sinav harci emniyete odenecek ehliyet parasi rapor fotograf vb derken bu yaklasik 300 YTL ye cikiyor eger B sınıfı ehliyetiniz varsa. İkisi de ayni fiyati verdi benim Tunalı sürücü kursu daha cok hosuma gitti oraya yazildim.
sacmalik su ne ders alicam ne bisey ogrencem motor hakkinda ufak bi direksiyon dersi var sadece ve 20 soruluk dandirik bi sinav. kısaca 300YTL verip yeterince beklersen kesin ehliyet aliyorsun ve bu verdigin para hiçbir işe yaramiyor saçma sapan hiçbisey gostermeyen bi kagit parçası saglamasi disinda.
olay 300YTL almak ona buna(sayın devletimiz de dahil) rant sağlamaktan ibaret başka hiçbirşey değil. umarım en kısa zamanda ciddi eğitim vermesi zorunlu düzgün kurumsallaşmış yapılara kavusuruz ve ehliyet anlamli bir hale gelir.