ya arkadaşlar samimi olarak şaşırıyorum size :silent: daha ömründe bi kere cbr 125 in selesine oturmamış o ilk kalkıştaki agresif motorla tanışmamış gaz kesince direk basınç şeklinde devreye giren kompresonla karşılaşmamış ve alıp almayacağı bile daha belli olmayan arkadaşlarım ilk önce bir kere bi o motoru kullanın bakalım eğer tekerler size yetmiyosa sonra orasını burasını değiştirin... kimi eksozuna takar kime tekerine takar .... arkadaşlar o motoru tasarlayan mühendislerin hiçmi kafası çalışmıyomuşki 100 değilde 130 luk lastik takmamışlar...ne bileyim daha ses çıkaran bi eksoz takmamışlar veya herangi bi değişik alternatif sunmamışlar.....:silent: ha şimdi soracaksınız cbr 125 mükemmelmi hayır hiçbirşey tam mükemmel olamaz fakat cbr 125 sınıfında tek .. ve hatta sınıfıda yok cbr 125 tekbaşına değişik bi alet ben motorumun orjinal halinden memnunum değiştiren arkadaşlarada bir şey söyleyecek hakkımda olduğunu düşünmüyorum ... fakat ömründe kullanmamış bir insanın orası gıcık bunu değiştir tekeri kalınlaştır...filan öncebi kullanın onun zevkine bi varın nasıl bişey sonra :cat:
gelelim çamurluğu çıkarmak isteyen arkadaşa evet motor öyle çok spor duruyor pistte filanmı kullanmayı düşünüyosun :silent:

çünkü plakasız sinyalsiz seni ilk gören trafikçi
basıcaktır cezayı :queen: bunu bilmeni istedim :bounce: