Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

murat kardeşim çok geçmiş olsun çok ucuz kurtulmuşsun... allah beterinden saklasın ya kask olmasaydı düşünmek bile istemiyorum ...aman abi dikkat su görünce frene ne dokunuyosun zaten viraja griyomuşsun kompresyon canavar gibi motorda yüklensene motor frenine neyse sen yinede dikkat et...sen motorun altında sürüklendiğin için motor zarar görmemiş neyse sabah sabah üzdün bizi ... hadi tekrar geçmiş olsun :rendeer:

beyler 1 kısı burdan motorun kuyurgunu kestırmek ıstıyordu noolduuu kestırecekmı:silent:

Arkadaşım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız,gerçekten motor kullanıcıları olarak çok dikkatli olmalıyız,kaza yaptıracak okadar sebep varki bunları emin olun trafikte yol aldıkça anlıyorsunuz.Yani motoru ilk aldığım günden buyana bu kullanış açısından fikirlerim çok değişti.Başlarda ya ne olacak trafiğe ayak uydur fazla sağa sola zıplama bişe olmaz diye düşünüyordum ama gördümki işin aslı öyle değil gerçekten çok ciddi bir durum,şaka affetmiyor.Geçen gün işten dönerken beylikdüzü rampasını iniyorum,birazda sürat var yol bom boş ilerliyorum,birden sağ taraftan ara yoldan bi transporter minübüs yola doğru çıkıyor,ben frenlere asıldım korna sellektör yapadurayım adam hada kafayı çıkarıyor yola tam benim şeridi kapattı durdu bana aptal aptal bakıyor,allah biliyorya ter yerine alnımdan kan damladı,anca arabaya yarım metre kala durabildim,bi ara motoru yatırayımmı diye düşündüm allahtan yatırmamışım,kaskı çıkardım sen ne yapıyorsun dedim şöföre adam ne dese iyi "PARDON" ya bunun pardonumu var öldürecekmisin beni dedim adam hiçbişe diyemedi,bastım gaza devam ettim.Demek istediğim arkadaşlar gerçekten çok dikkatli olmamız lazım neyin nerden geleceği belli olmuyor adamlar göz göre göre üzerinize atlıyor.Birde şu lastik işine bi son nokta koyayım nerdeyse lastiği takkıralı 100 km yaptım emin olun arka lastik zımba gibi oldu bence takın eski lastikler en ufak frende götünü sağa attırıyor motorun yada benimkine haiz bi özzellik:mrgreen: şimdi gayet rahatım.OKAN arkadaşım temmuzun sonunda yıllık izine ayrılıyorum,yapabilirsem hem kuyruğu kesicem hemde eksozu değiştiricem.Satmayı düşünüyordum ama bu sene böyle CBR 125 le geçecek sanırım bu nedenle özerinde bayğı oynayacağım.

egsozu tavsıye ederım ama kuyruk ısıı kafama yatmadı tabı zevk senın zevkın senın hosuna ne gıdcekse yapmalıısın:cat:

Kuyruğu iptal edceğim artı olarak ta arka koltuğuda iptal ediyorum ama tabi uygun parçaları temin edebilrsem.Yapabilirsem burda herkesin fikrine sunacağım.

Temiz CBR 125 Aranıyor

Arkadaşlar dayım 2. el cbr 125 lere bakıyor satmak isteyen varsa beni bulsun buraya foruma yazsın.

O 2 Hafta banlı

Arkadaşlar dayım 2. el cbr 125 lere bakıyor satmak isteyen varsa beni bulsun buraya foruma yazsın.

ıstıyorsan telefonla gorus onun motoru cok temızdı az km deydı saglık problemınden satıyordu:wiinkk:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Bence 2. el sitelerini baya araştırın şimdi sıfırıda 200 ytl zamlandı 2. el almak sizin içinde baya avantajlı olacaktır Doğuş cuum:cat:

Murat çok geçmiş ucuz atlatmışsın. Allah birdaha böyle olaylar yaşatmaz inşallah sana. Bu arada arkadaşlar benden size tavsiye arka ayaklıkları sürekli açık bırakın.Allah göstermesin eğer düşerseniz ayaklıklar motoru ve egsozu çok büyük payda koruyor. Dikkat edin ayaklık açık olmadığında motor direk sinyallere ve eksozun üstüne yatıyor. Geçen motoru garaja sokarken durduğu yerde çimenlerin üstüne yatırdım :d Motorda hiç birşey yok ama ayaklık açık olmasaydı egsoz kesin ezilirdi.

selam bende cbr 125 var 190 km satmak istiyorum kaç para eder

renki kırmızı arka tekeri kalın

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar