Arkadaşlar bu gün benim makinanın 4000 bakımını yaptırdım 47 ytl tuttu,makina ustadan 10 puan aldı,esas konu bakım yapılırken şöyle gözüm kenarda duran dunlup lastiğe kaydı ustaya sordum,bu lastik benim makinaya nasıl olur diye, adam benim kolumdan tutum dışarı çıkarı verdi, oda nesi ! meğersem ustadada 125 repsol varmış,usta lastiği gösterdi gerçekten çok hoş duruyor kendisi 130 luk lastik takmış jantlarıda turuncuya boyamış iyice lastik yanıvermiş motorun üzerinde :cherry: ,ben dururmuyum hemen bitanede benim makinaya takalım ozaman dedim,ama ben 120 lik lastik taktırdım 130 luk lastik taktırmayı düşünen arkadaşlar a duyrulur usta bile 120 lik tavsiye ediyor(şimdi şöyle birşey içinizden geçmesin,madem öyle kendisi neden 130 luk takmış bu ustanın),bunu ben sizin yerinize içimden geçirmekle kalmayıp aynen ustaya sordum neden? adam direkt anahtarlı uzattı bin bi tur at diye,şaşırmadım desem yalan olur,makinaya bindim şöyle bir iki üç yaptım,ya adam bırakın lastiği, oynamadığı yer kalmamış direksiyon,gidon,vs .vs. vs.Herneyse sonuçta 120 lik dunlup lastiği taktırdım 100 ytl lastik için verdim.İşim bitti tam çıkarken bi 125 repsol daha arkadaşda lastik değiştirmeye gelmiş aynen oda 120 lik lastik taktırdı,asıl önemli nokta burası arkadaşlar şu eksoz konusuna bi nokta koyacak bir durum, arkadaş öyle bir eksoz taktırmışki yer gök inliyor gözlerime inanamadım yanlış hatırlamıyorsam sarov diye bir markaydı,fiyatıda 400 dolarmış bu biraz abartı geldi bana ama gerçekten o sese bu para az bile.Servisten çıktıktan sonra tam 60 km yol yaptım gerçekten arka lastik çok farkettiriyor kendisini,virajlarda savrulma olayı nerdeyse hiç kalmadı gibi birşey,şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar.Yakında fotolarıda koyacağım merak etmeyin,bu arada 120 lik lastikle canlı görmek isteyen olursa ben avcılardayım isteyene seve seve yardımcı olurum.Honda hayat onda:queen: