Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

along abı bbr abı bırakın tartısmayın tartısacak mesele cok kucuk bısey kalp kırılır ama duzelmez

evet arkadaşlar sonunda bu gün saat 16.00 itibari ile Blackhawck nikli abimiz savaş yanıma tatvana geldi ve onunla tanıştık motorları karşılaştırdım urfada servise sokmuş motoru süper durumda ben kesin 4000 bakımına urfaya gidiyorum allah bi mani vermezse benim mağazada oturup biraz sohbet ettik motorlarla çekmiş olduğumuz resimleri ahada veriyorum.... en son onu uğurlamak için çarşı merkezine götürdüm iki tane cbr 125 r repsol millet bize nebakıyodu görecektiniz :queen: ama süper bi insan onunla tanıştığıma çok memnun oldum... van'a gitmesi gerekiyodu ne yaptımsa akşam misafirim olmadı artık bi dahaki sefere gelir telafi ederiz nede olsa artık yakınız ...:cat:

bizim canavarlar :queen:

burdada biz ve atlarımız :queen:

buradada 17 plaka çanakkaleden 13 plaka bitlise geldiğinin ispatı

Blackhawk bir tane ya bir kişide şu adama laf söylesin ama yok :D Öyle delikanlı ve yardımsever bir abimiz. Teşekkür ediyorum ona böyle yardımsever olduğu için :rendeer:

Bu arada BBR bence ayıp etmiş. Ben ondan böyle bir tavır ve uslüp beklemezdim

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
beyler yok mu aranızda cbr ın 0-100 unu ölçen birileri.
şöyle deneyimlediğiniz hızlanma verilerini merak ediyorum.web sitelerinde yazan değil sizin şahit olduğunuz hızlanma nasıl.
diğer 125 liklere hatta 150 liklere göre...
1 ay içinde %90 almayı düşünüyorum ve forumda tatmin edici bir cevap bulamadım, o yuzden soruyorum.

Motosikleti
bana uzaklaştırılması şahsen yanlış geldi

beyler onu bunu bırakında olmus bıtmıs olay sıze bır sorum var
bu cbr 100 km de kac lıtre yakıt tuketıyor ???(fabrıka verısı deıl)
km de 100 bin 200 bin demeyın cunku bu kalıcı olmuyor benzın hep zamlandıgı ıcın

blackhawk abiyle bu konu üzerinde sohbet ettik şehir dışında 10 lt depoyla 350 gidiyor dedi şehir içi bu 270 e düşüyor dedi ordan sen hesapla ama bizim piskopatghostriderin motoru çok yakıyor söylediğine göre...

Motosikleti
mesela soyle düşünsek
benim arkadaşta sl150 var, full depo 400 civarı gidiyorum dedi(ama sakin kullanır motoru)
cbr bu durumda sl150 ye göre benzini içiyor diyebilirmiyiz...

yav benım anlamadıgım benım motordan nasıl daha fazla yaktıgı.. bunu benım motorun guclu dıye demıyorum o motor daha guclu ama o vıteslı oldugu ıcın benımkınden az yakması grekır veya aynı yakması gerkır ama bu fazla yakıyor

Kask

Hoşbulduk...

Arkadaşlar, kask alacağım.
Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Ankara'dayım)

ufuk3535' Alıntı:
Hoşbulduk...

Arkadaşlar, kask alacağım.
Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Ankara'dayım)
Ben bundan istiyorum
43917Al.jpg

• Teknopolimer dış yüzey
  • Standart astar
  • Çizilmez vizör
  • Havalandırma : Çene ve tepede
  • Otomatik kopça
  • Rüzgar koruyucu
  • Koruyucu cila
  • AS 1698, ECE 22.05 ve DOT onay belgeli
  • Ağırlık 1350 gr

Fiyatı : 181.80 YTL