Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

beyler varmı zenon far önericek aranızda takmış kullanan servisin taktığı 2 oldu kesildi 8000k lık

[url]http://i.hizliresim.com/nPrj3M.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/vz4Xv4.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/1PdVlN.jpg[/url]
Akşam akşam bunlar çıktı artık :) yollara düşünce daha güzel fotolarda atarım inşallah :flower:

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah .

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------

Merhaba arkadaşlar dün küçük bir kaza yaptım ve 15 gün motordan ayrı kalacagım için çok üzgünüm, motorumda hiç birşey yok düşmedim zaten ama elimde 15 dikiş, 10 senedir motor kullanan birisi olarak taksilerin aniden açılan kapılarına dikkat :S

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah .

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------

Merhaba arkadaşlar dün küçük bir kaza yaptım ve 15 gün motordan ayrı kalacagım için çok üzgünüm, motorumda hiç birşey yok düşmedim zaten ama elimde 15 dikiş, 10 senedir motor kullanan birisi olarak taksilerin aniden açılan kapılarına dikkat :S

Teşekkür ederim öncelikle. Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsiniz :( Allah bir daha göstermesin inşallah...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
cevaplar için teşekkurler. Öğrenmek istediğim birşey daha var her sabah ve akşam bu kadar ekipmanı takıyor cıkarıyor musunuz? zor değilmi? zamanla güvenlikten taviz veriyormusunuz? birde bunları giydiğimde robocop gibi birşey oluyorum nerde kaldı o motorun rahatlığı özgürlüğü. tamam anlıyorumda güvenliği fakat hissetmezsen esen rüzgarı saclarında böyle robot gibi sürecekmiyiz bu aleti onu anlamadım....

ozgursun dostum olan sonucta sana oluyor sadece dızını asfalta kendın egılıp surt zaten dızlık takma desek te artık cıkartmassın ben o kadar alıstım kı eldıven sız bıle kullanamıyorum artık kaskı montu gec onlar hep ustumde

Visoru ac hissedersin ruzgari. Dizlik onemli degil icinde korumasi olan bir motorsiklet pantalonu yada yine diz bolumunde CE korumasi olan kevlar bir kot giyebilirsin. Bot cok onemli ben butun gun calisirken falan motorsiklet botumu giyiyorum. Eldiven kanguru derisi bulursan hafif olur ve gidonu daha iyi hissedersin. Ben o kadar alistimki eldivene artik nerdeyse eldivensiz suremiyorum. Ceketde kendinden korumali olursa dirseklik falan takmana gerek kalmaz. Hem ceketi giyip cikartmak zor bisey degil. Inan ekipman insana daha bir hava katiyor.

cevaplar için teşekkurler. Öğrenmek istediğim birşey daha var her sabah ve akşam bu kadar ekipmanı takıyor cıkarıyor musunuz? zor değilmi? zamanla güvenlikten taviz veriyormusunuz? birde bunları giydiğimde robocop gibi birşey oluyorum nerde kaldı o motorun rahatlığı özgürlüğü. tamam anlıyorumda güvenliği fakat hissetmezsen esen rüzgarı saclarında böyle robot gibi sürecekmiyiz bu aleti onu anlamadım....

Ben 5 dakika için güvenlikten vazgeçip eldiveni cebime koymasaydim belki su an 15 dikiş olmazdi :)

Arkadaşlar bende bir sıfır cbr 125 almayı düşünüyorum. İlk defa motor alacağım yani acemi olacağım boyum 1,70 kilom 76 sizce motora hakim olabilirmiyim ?

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
SAVCI olabılırsın :pr::queen::cherry: olursun kardes zaten baslangıc mötörü bu ne demekse ben senelerdır baslayamadım demekkı hep 125 150 250 dolanıp duruyom

Evet arkadaşlar öncelikle merhaba. Honda cbr almaya karar verdim.Satan arkadaşlar mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz Sinopluyum ve sinop yakınlarında istiyorum Samsun vs...

günaydın arkadaşlar..yeni motor alanlara hayırlı olsun... allah kaza bela göstermesin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------

Evet arkadaşlar öncelikle merhaba. Honda cbr almaya karar verdim.Satan arkadaşlar mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz Sinopluyum ve sinop yakınlarında istiyorum Samsun vs...

hayırlı olsun hakkında... şuan piyasa tavan yapmış....

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Son fiyat 7900 e bırakırım oda pulsar alicam o yüzden 2013 tricolor 6000 full çakılı egzoz cam filim degil duble cam katlanır plaka alarm vs vs

2013 6000 deki motorlar 6500 7000 di şimdi sahibindede ve burada yazılana göre 8 bin olmuş ne ka güzel :)

Bende var cbr 125 samsundayım 2013 6300 kmde ama ne yazık ki satma niyetim yok 1 sene daha benimle inş. :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar