Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Erol fuarba araba kalkacak tuzladan sanırım fiyat tam belli değil ama uygun oluyor. Motosiklet le gidince alışveriş rahat olmuyor. Ben 3 seneden beri böyle organizasyon yapıyorum gidersen listeye yazarım adını.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
ıstanbul trafiğini bünyemin kaldirabilecegini zannetmiyorum ramco

50eo.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------

r32x.jpg

6bw7.jpg

t3cr.jpg

k7lx.jpg

mutlu olmak kendi elimizde....

allah bozmasın ne güzel ya, çevremde olsa da bende gezzem arkadaşlarla, tek başıma valla çıldırcam :(

allah bozmasın ne güzel ya, çevremde olsa da bende gezzem arkadaşlarla, tek başıma valla çıldırcam :(
biz sedat la ayrılmaz 2 liyiz.. çevremde 3 adet cbr var... cbr olması önemli değil biz birbirimizi aramadan sormadan durmayız... bir gün çıkın gelin bekleriz her daim... eskisi kadar olmasada her daim aktifiz... erol geçen senin resimlerini çekmemişim..
yaşasın cbr kardeşliği...

C&T

valla arkadaşlar vakit bulmak ve aletle aktif olmak güzel şey azbuçuk evli olanlar anlayacaktır. Grup kurmak ve gruplara katılmakta geri planda kalıyorum birlikte olan herkese allah keyif versin inşallah ...
yolda ne zaman cbr görsem slm çakıyorum öyle alışkanlık olmuşki geçen Ataköy civarında bi arkadaş gördüm ihmal etmedim sıralı kornayı fakat anlayamadı arkadaş (bu seferlik arabada olduğumu unutmuşum :D olsun yinede güzel alışkanlık :p )

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
kanka havalar ısınsın da bakarız sana gezelım dıyemem artık oyle anlattın kı tırsıyorum valla

Arkadaşlar cbrımın vites geçişleri sertleşti 1den 2ye çekmeye korkuyorum takkk ses geliyor havalar soğuk ondan olabilirmi?

allah nazardan esırgesin ama ramazan beyaz motorun keşke camını sıyah yapsaydsınız benbeyaz olmuş...... : )) tabi zevk meselesi ama ne bıleyım beyaz ton çok olmuş

HONDACI ARKADAŞLAR, AKŞAM 7 DE MAÇKA PARKINDA BULUŞUYORUZ DEĞİL Mİ ? ÖLEN ARKADAŞIMIZIN DURUMUNU PROTESTO ETMEK VE MOTORCULARIN SESİNİ DUYURMAK İÇİN ? KİMLER GELİR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar