az önce şehir içinde polisler çevirdiler ne ehliyet vardı üstümde ne kimlik allahtan motosikletin ruhsatı vardı baya sorguya çektiler plaka sorgulama vs ucuz yırttık konuştuk baya cezayı yicektik bu seferlik affettiler.
sağol dostum dediğin gibi güzel ses v motor gibi bağrıyor tam bi racing sesi motorun tipine yakışıyor yaniartı olarak birde zenon far ve 3 lü renkteki jant şeridi çektim yalnız bir sorun yapıyor mesela 3 te giderken birden gazı veriyorum teklemeye girdi 3 4 kere ileri geri attırdı sonra düzeliyor hiç yapmıyor 1 2 gün sonra tekrar yapıyor 4 te sabit hızlı giderkende yaptı 4 000 bakıma baktırırım artık
merhaba herkeze kazasız sürüşler dilerim öncelikle siteyi bi süredir takip ediyorum yavaştan üye olayım dedim . yeni yılda ehliyet almayı düşünüyorum ondan sonrada motor alıcam inş. fakat aklımda cbr 125 veya cbr 250 (scoterle biraz trafik ögrendikten sonra) var iyi kötü herşeyini araştırdım ikisininde fakat tek bişeyi ögrenemedim yolcu için yolculuk rahatlıgı nedir bilgi paylaşırmısınz özellikle uzun yollarda şimdiden teşekkürler
az önce şehir içinde polisler çevirdiler ne ehliyet vardı üstümde ne kimlik allahtan motosikletin ruhsatı vardı baya sorguya çektiler plaka sorgulama vs ucuz yırttık konuştuk baya cezayı yicektik bu seferlik affettiler.
Valla gezmeye çok zaman ollmuyor fırsatı bulunca affetmiyorumm
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
Ufak tefek modifi yapıcam pek vakit bulamıyorum. Motor şuan 321 km de rodajını düzgün yapmak istiyorum 5-6 bin deviri geçmiyorum sürekli aynı vitestede gitmiyorum zinciri yağlatıcam hangi marka önerirsiniz? hertürlü tavsiyeye açığım.. Hayırlı Cumalar.
No_MerCy
Zinciri İpone veya Motul Yağ Spreyi İle Yağla. Bana sorarsan Ben İpone Kulanıyorum. Ama arkadasımında Motul İLE yağladık. İkiside gayet güzel. Zincir Pis ise Gaz ile temizledikten sonra Kurumasını bekle. ve sonra zinciri yağla. Zincir canıdır motorun iyi bakmak lazım.
valla teknik bilgim fazla olmadığı için işkembeden sallamak istemiyorum en iyisi bakıma girince öğrenip bizimlede paylaşırsın öğrenmiş oluruz :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:52 ----------
dostum eğer elinin altında scooter varsa pratik yap ama bence sırf pratik yapıcam diye alma ben joyride aldım 1000 km yapmadan sattım, ve alakası yok ikisinin scooter ile viraj görünce kaçardım bu motor ise viraj istiyor sanki :cat: he bide şyle bir dez avantajı var scooterla başlamanın inanılmaz rahat oluyorlar nerdeyse bağdaş kurup gidesi geliyor insanın uzun yolda bagj desen var özgür bi şekilde takılıyorsun gince kaskı montu koyup bagaja işine bakıyorsun, ama maalesef bizimkilerde o yok ilkokul çocukları gibi sırtımızdan çanta eksik olmuyor ....
artçı ile en çok gezenlerden biri benim sanırım eşim kollarım ağrıyor diyor ama oturuş pozisyonu rahtsız edici değil..
Sonuç : al hacıı... alda aramaza katıl :thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------
üstad geçmiş olsun harbiden iyi yırtmışsın ben artik bu sıkıntıyı atlattım. dün itibari ile artık ehliyetim var :flower:
darısı almak isteyenlerin başına
bir gün girmedik maşallah çok güzel paylaşımlar olmuş herkesin eline sağlık
vites mevzusu benim motorda da var evet bende vites küçültürken duyuyorum böyleee lannnnnk diye bağırıyor işte diyorum artık 1. vitesdeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------
hayırlı cumalar herkese
bu arada ben bu yorumunu geçen hafta atlamışım kusura bakma kardeşim ..
:thumright
vakti geldiği zaman araştıracaktım sen ne yaptın yağlama işini hallettinmi
Bende 4 bin bakıma sokucam bi hafta sonra yangını degiştircem bide bu zaman kadar 2 kere yağ degişimi yapdim ikiside castrol du smdi motul koydururursam bişey olmaz dimi barrowun koydurdugu yağ secimi gayet iyi guzel
5100 ile arasinda ki fark ne olabilirki sizce sizin aldiginiz yagin yorumunu okudum gayet iyi güzel. ?