Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Akşam dükkanı kapatıp biraz kaçamak yapalım dedik :) manavgat ırmak kenarı eski fiskosun arkası..

Ve Side... seviyorum burayı :wiinkk:

Coming soon... :pl:

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
bende diyorum bu manavgatımdaki cbr'arcılar nerde meger sidelerde geziyolarmışş ::)

C&T

Saol kardeşim.Motorun kullanımı kolay insanı yormuyor sadece arka frene alışamadım pek tutmuyo tutuncada tekeri kitliyo 82 salıpazarından adliyeye giden yolda trafik bianda kitlendi frene asıldım arka tekeri yanımda görür gibi oldum bıraktım hemen allahtan toparladı kendini yoksa asvaltla ilişkiye giricektim bi ayar çektirmem lazım :) 2. el aldım.. 2 ay önce manavgat motordan alınmış.

valla ben hep artçı ile (eşim) gezmenin sıkıntılı olduğunu düşünüyordum taaa ki geçenlerde izinli iken tek çıktığım ana kadar, malum motorlar hafif lastik Rosso 160 lık olmasına rağmen önüme sokak arasından beni gördüğü halde zıplayan kamyon yüzünden ani fren yaptım:santa: direk kilitledi bende kasasına poster oluyordum.

çok nazik ve dikkatli olmak lazım ....ani frenajlarda

Dostum bu arada sen eğer değiştirmeyeceksen egzoz kapağını beyaza boyasana çok iyi olur bi arkadaşımız yapmıştı ben çok beğendim resimleri var..

bu arada resimler güzel olmuş ben ilk ikisini görebiliyorum nedendir bilinmez kırık çıkıyor diğerleri

Son düzenleme:
bende diyorum bu manavgatımdaki cbr'arcılar nerde meger sidelerde geziyolarmışş ::)

Valla gezmeye çok zaman ollmuyor fırsatı bulunca affetmiyorumm :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------

valla ben hep artçı ile (eşim) gezmenin sıkıntılı olduğunu düşünüyordum taaa ki geçenlerde izinli iken tek çıktığım ana kadar, malum motorlar hafif lastik Rosso 160 lık olmasına rağmen önüme sokak arasından beni gördüğü halde zıplayan kamyon yüzünden ani fren yaptım:santa: direk kilitledi bende kasasına poster oluyordum.

çok nazik ve dikkatli olmak lazım ....ani frenajlarda

Dostum bu arada sen eğer değiştirmeyeceksen egzoz kapağını beyaza boyasana çok iyi olur bi arkadaşımız yapmıştı ben çok beğendim resimleri var..

bu arada resimler güzel olmuş ben ilk ikisini görebiliyorum nedendir bilinmez kırık çıkıyor diğerleri

Ufak tefek modifi yapıcam pek vakit bulamıyorum. Motor şuan 321 km de rodajını düzgün yapmak istiyorum 5-6 bin deviri geçmiyorum sürekli aynı vitestede gitmiyorum zinciri yağlatıcam hangi marka önerirsiniz? hertürlü tavsiyeye açığım.. Hayırlı Cumalar.

Sayin cbr seven arkadaşlar
Bugün itibariyle cbr almış bulunmaktayım
Hakkımızda hayırlısı :-D

egzozu taktık tam deneme şansım olmadı sadece boşta aragaz ile sesine baktım bayağı kaba bir ses motorun tipine yakışıyor yani apaçi sesleriyle alakası yok

Cbr 250 de sellektor tuşu gördüm bugun bizim 125 lerede uygulasak olurmu acaba

doğrudur o motoru aldım motor baya güzelmiş bugün onu fark ettim :D
fakat her güzel şeyin bi kusuru olur ya adam motoru sağa yatırmış ufak tefek egzosda çizik var ondan başka bişi yok zaten motoru akşamüstü 800 km de aldım 3 saatte yaklaşık 35 km cik gitmişim :D

ben aydından cbr 125 kullanıcısıyım bugun denizliye giderken hız 117 iken en sol serite gecmiştim sağda araba coktu sonra en arkadan bir araba gellyo daha uzak uzunşarla bende sağdaki arabayı geçim die bekliyodumkornalar falan derken el kaldırdım sonra adam benı gecip uzerime uzerime kırmasın mı arkcımda vardı bayan ne yapcamı sasırdım onumde frenler sag sol signaller sonra cek kenara dedi 3 erkek bende durarmıs gibi yaptım adam durdu sonra cıkarken gazladım gittim hala geliyo baktim olcak gibi değil sonra bi aradan girdim bali büfenın onunde ne yapacaksa yapsın dedim adam geldi gene takipte o el ne nie yapıyon derdemez vurdu dovdu kimsede karışmıyo motorcuyuz ya bufedekiler falan geldi ayırdı adam motorcular kim carpsam yapısırsın diyo içmiş bende etraftan aryın diyom polisi arkcım aradı ama adamlar gitti plakayı ne bilen var ne goren herkesadamdan taraf sanki motorcular serseri olyo ya

29 Ekim korteji icin sali sabahi sisliden suadiyeye gececegim birlikte gecmek isteyen arkadaslar 0535 507 0446 nolu telefonuma mesaj atabilirler.

kırmızı cbr çok hoş çıkmış, kazasız belasız.

---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:24 ----------

hadi başlık hareketlensin biraz. bende fotoğraf paylaşayım. :bounce:

---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:56 ----------

ycmf.jpg

tqge.jpg

1nbs.jpg

lp72.jpg

dijm.jpg

4o67.jpg

atl5.jpg

953l.jpg

54hp.jpg