Dostum Napıosunbende diyorum bu manavgatımdaki cbr'arcılar nerde meger sidelerde geziyolarmışş :![]()
Saol kardeşim.Motorun kullanımı kolay insanı yormuyor sadece arka frene alışamadım pek tutmuyo tutuncada tekeri kitliyo 82 salıpazarından adliyeye giden yolda trafik bianda kitlendi frene asıldım arka tekeri yanımda görür gibi oldum bıraktım hemen allahtan toparladı kendini yoksa asvaltla ilişkiye giricektim bi ayar çektirmem lazım2. el aldım.. 2 ay önce manavgat motordan alınmış.
bende diyorum bu manavgatımdaki cbr'arcılar nerde meger sidelerde geziyolarmışş :![]()
valla ben hep artçı ile (eşim) gezmenin sıkıntılı olduğunu düşünüyordum taaa ki geçenlerde izinli iken tek çıktığım ana kadar, malum motorlar hafif lastik Rosso 160 lık olmasına rağmen önüme sokak arasından beni gördüğü halde zıplayan kamyon yüzünden ani fren yaptım:santa: direk kilitledi bende kasasına poster oluyordum.
çok nazik ve dikkatli olmak lazım ....ani frenajlarda
Dostum bu arada sen eğer değiştirmeyeceksen egzoz kapağını beyaza boyasana çok iyi olur bi arkadaşımız yapmıştı ben çok beğendim resimleri var..
bu arada resimler güzel olmuş ben ilk ikisini görebiliyorum nedendir bilinmez kırık çıkıyor diğerleri
Sayin cbr seven arkadaşlar
Bugün itibariyle cbr almış bulunmaktayım
Hakkımızda hayırlısı :-D
egzozu taktık tam deneme şansım olmadı sadece boşta aragaz ile sesine baktım bayağı kaba bir ses motorun tipine yakışıyor yani apaçi sesleriyle alakası yok
uygunlanır neden uygulanmasın...........Cbr 250 de sellektor tuşu gördüm bugun bizim 125 lerede uygulasak olurmu acaba
nasıl bir egsozdu ses ve detaylı resim atabilirmisiniz bende değiştirmeyi düşünüyorum..