Eder. Sıfırı 7380 tl plaka işlemleri hepsi 7700 bulur. Kırmızı renk alın bence daha kaslı gösteriyorHonda cbr 125 r 2013 model 200km de beyaz renk daha 2 aylık tertemiz motor. 6500 tl edermi ?
Eder. Sıfırı 7380 tl plaka işlemleri hepsi 7700 bulur. Kırmızı renk alın bence daha kaslı gösteriyorHonda cbr 125 r 2013 model 200km de beyaz renk daha 2 aylık tertemiz motor. 6500 tl edermi ?
Honda cbr 125 r 2013 model 200km de beyaz renk daha 2 aylık tertemiz motor. 6500 tl edermi ?
Arkadaşlar iyi günler kısmetse 2 gün sonra bnde cbr altıma cekiyorum geçenlerde de zaten yazmıştım ama daha temizini 6000 tl ye buldum 700 km yatma düşme yok 2013 model nasıl sizce
Ikinci el alinca sigorta ve alimsatim icin para odemessen ayri tabi aradaki fark 150 lira sifirla ikinci elin hatta ben alirken 6000 den asaa ikinci el yoktu sadece 500 lira daha ekliyip sifir i aldim 150 ruhsat 650 yanii bayi indirimi ayri tabiEder. Sıfırı 7380 tl plaka işlemleri hepsi 7700 bulur. Kırmızı renk alın bence daha kaslı gösteriyor
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ocak ayının ilk haftası cbr 125r almayı düşünüyorum kullananlar memnun musunuz uzun soluklu gezilerde kullanılabilinirmi genellikle tek kisi binicem en merak ettiğim konu haralet durumu nedir ve fan acma durumu nedir
Arkadaşlar iyi günler kısmetse 2 gün sonra bnde cbr altıma cekiyorum geçenlerde de zaten yazmıştım ama daha temizini 6000 tl ye buldum 700 km yatma düşme yok 2013 model nasıl sizce
motoruma xenon far takmak istiyorum bildigim kadariyla 8000 6000 gibi volt u mu ne oluyor orasini bilmiyorumdabenim motora iyi durucagini tahmin ediyorum
takan varsa aramizda önerinizi bekliyorum şu şunu tak şunu al gibisinden
![]()
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ocak ayının ilk haftası cbr 125r almayı düşünüyorum kullananlar memnun musunuz uzun soluklu gezilerde kullanılabilinirmi genellikle tek kisi binicem en merak ettiğim konu haralet durumu nedir ve fan acma durumu nedir
Herkese merhabalar, bu uzun sürderi takip edip bolca bilgi edindiğim motorsikler.net'teki ilk mesajım
Simdiye kadar edindiğim bilgiler için tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hiç bir şey bilmeyen birisi olarak teoride baya bi bilgi sahibi oldum diyebilirim.
Sormak istediğim bir şey daha var, Bursa'da motora baktırmak için hangi servise gitmeliyim ve bu bakım için servisler acaba ne kadar bir ücret istiyorlar?
iyice taktık kafaya tiger i seninki de tri-780 galiba rica etsem bir video çeker misin yanıltıcı olsun farketmez az da olsa duyalım![]()
iyice taktık kafaya tiger i seninki de tri-780 galiba rica etsem bir video çeker misin yanıltıcı olsun farketmez az da olsa duyalım![]()
hadi allah kaza bela vermesin güle güle kulan kaskında yakıyo :cat: