Saol ramazan usta aminhayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
Saol ramazan usta aminhayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
Acalır kapanır plakalık taktirmayi dusunuyorumda sizce motora nasil gider tipsizleşirmi yoksa iymi durur sinyal aparatli 50 lira diyor fiyati
Eyvallah kardeşim allah kimseye kaza bela göstermesin.Trafikte dengesizler çok fazla motor kullanırken 4 gözümü açıyorum.Motorda ufak tefek modifikasyonlar yapıcam zenon tank pad gibi jant şeridini beyaz düşünüyorum sizce nasıl olur![]()
Acalır kapanır plakalık taktirmayi dusunuyorumda sizce motora nasil gider tipsizleşirmi yoksa iymi durur sinyal aparatli 50 lira diyor fiyati
Eyvallah kardeşim allah kimseye kaza bela göstermesin.Trafikte dengesizler çok fazla motor kullanırken 4 gözümü açıyorum.Motorda ufak tefek modifikasyonlar yapıcam zenon tank pad gibi jant şeridini beyaz düşünüyorum sizce nasıl olur![]()

bak burda kayıt edilmişini buldumbenim ki bunun aynısı 780 lik olsa gerek, 800 luk olan full carbon kaplama
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:43 ----------
www.youtube.com/watch?v=2UJUlz0p3-s
ilk attığımda link çıkmadı cbr 125 tiger yazınca sağ olsun bi arkadaş yüklemiş video bende hafta sonu takrardan kayıt etmeye çalışıcam ama yükleme durumlarında pek bilgim yok
motorunu yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun iyi günlerde kullansın
Bu renge hastayım ama 2013 modellerde yok malesef... Hocam koruma takozunu kaça taktırdınız? Bide jant şeridini kendim çekebilirmiyim?
Biraz sıkıntlıymıs dediğiniz gbi orjinalligini bozmaya gerek yokbu hafta sonu on câma Carbon veya flim cektirecegim güzel durur diye tahmin ediyorum
şeriti çekmek pek zor bişedegil biraz ugraştiriyor ve zamanini aliyor ben kendim çektim şahsen
![]()
sipariş geçtim tri 780 2 - 3 güne gelir artık bakalım hayırlısı dayanamadık
birde senin arka lastik kalın faydası zararı gördün mü hiç hızı falan etkiler mi
merak etme beğenirsin link göndermiştim seyredebildinmi
Biraz sıkıntlıymıs dediğiniz gbi orjinalligini bozmaya gerek yokbu hafta sonu on câma Carbon veya flim cektirecegim güzel durur diye tahmin ediyorum
şeriti çekmek pek zor bişedegil biraz ugraştiriyor ve zamanini aliyor ben kendim çektim şahsen
![]()
Kırmızı ya carbon muhtiş gitmiş yabende Carbon cektirecegim heralde barrow eğer egzozun sesini begenirsen tavsiyelerini bekliyorum bende kisa bi sure icinde taktirmayi dusunuyorum
![]()
Barrow
dostum merak etme cillop gibi olur duyduğun sesden iyi olur kötü olmaz merak etme hadi şimdiden hayırlı olsun resimlerinide bekliyoruz bende hafta sonu çıkınca yeni foto çekeyim ilk aldığımdaki fotolar hala
Hayırlı olsun Ocak ayını ilk haftası bende alım ben Manavgat'ta ikamet etmekteyim motordan memnunumuzun ilk izlenimlerin nasıl bir de motoru hangi bayiden aldım