Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaslar plakayi yukari almayi ben de düsündüm ama olanaksız ... hem motorun kıçı yüksek deil hem de sinyaller engelliyor. Ayrıca çamurluğu çıkarmak çok sakıncalı ve 2 km gidemeden plaka çamurla kaplanıp görünmez bi hal alır...

ozaktasi' Alıntı:
Ben Elektrikçiyim ...fakat Bilgisayar,,Elektronik,,,Motosiklet,,Otomobil,,,Otomobil müzik sistemleri,,,bunların nasıl yapıldığı ,bakımları,onarımı..bu gibi konular benim ilgi alanım,hobim ve kendi işimi kendim görürüm..Çok titiz olduğum için bana lazım olan herşeyi öğrenir kendim yaparım...

ibrahim abi helal olsun hondada yok böle sistem(kedi dahil):queen: +1:cat:

Beyler bişey sorcam, park ettiğinizde kaskı nereye koyuyorsunuz? yanınıza mı alıyorsunuz, yoksa motora felan kilitlenebiliyor mu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaskı kesinlikle yanıma alırım sizlerde yanınıza alın...Kötü niyetli biri kaskı çalamasa dahi vizörü çalabiliyorlar....

ozaktasi' Alıntı:
Kötü niyetli biri vizörü çalabiliyorlar....

haha koptum ya... vizoru çalan insanın aklından şüphe ederim...
Bencede kask herzaman yanına alınmalı... ama motor gözünün önünde olacaksa , kilit de varsa belki kilitlenebilir...

Carlitoturco' Alıntı:
Beyler bişey sorcam, park ettiğinizde kaskı nereye koyuyorsunuz? yanınıza mı alıyorsunuz, yoksa motora felan kilitlenebiliyor mu?
Abim kaskın arka oturak altındaki çengele bağlayıp üzerinede oturağı örtersen gündüz vakti sorun çıkmaz orsaı zaten kask bağlama aparatı vazifesini görmesi için yapılmış(tabiiki kaskında yanak kısımına yakın bir yerde orjinal bir halkası var ise geçerli bu )

ozaktasi' Alıntı:
Kaskı kesinlikle yanıma alırım ...
Abicim bende yanıma alıyorumda geçenlerde kipa alışveriş merkezine girdim millet odun gibi elimdeki kaska bakıyormuş gibime geldi ,artık yanıma falan almıyorum be....

Bu arad geçenlerde Honda genel satış müdürlüğüne cbr 125 arka çanta taşıma apartını Türkiye'den temin edemedim konulu bir e-mail attı idim.Bugün beni 02626488700 nolu telefondan arayıp bu aparatın Türkiye'de olmadığını ve getirilmesi için gerekli işlemlerin yapılıp tarafıma bilgi verileceğini bana bildirdiler.Teşekkürler Honda.Duyarlılığından dolayı...

Son düzenleme:
bir göz atın diye sadece modifikasyonla ilgili parçalar var sanırım önceki commentlerden birinde sorulmuştu.

praetorian' Alıntı:
bunların hepsını yapınca cbr 125 oluo cbr 150
lınkten anladıgım bu:)

eeth , şu silindir kitini bulabilsek ne hoş olurdu. bir de stop lambası çok hosuma gitti...

Acaba cbr'nin üzerinde şöyle sırıtmayan, şık duran monte edilecek bir çanta var mı? Bulursanız resimleri koyalım arkadaşlar.

sadece stop lambasını ıstıorum ben gerısı möhem deel

canta dedınmı tourıng ustamız blackhawk a danıscan..:D

CBR125R-CHAMP
19.07.2005, 15:10
http://www.aseanmoto.com/CBR125 kits.htm
Preise:
1.Bore up kits set ,Capacities 149 cc. 400 usd.
2.Bore up kits set ,Capacities 153 cc. 410 usd.
3.Endurance Aluminum Muffler + Pipe 110 usd.
4.Endurance Carbon kevlar Muffler + Pipe 130 usd.
5.Pedle Racing (Black colour available) 90 usd.
6.CDI racing ( Black box ) 105 usd.
7.CDI racing-reprogramming 130 usd.
8.Front brake master+Calipper set Brembo 500 usd.
9.Camshaft 90 usd.
10.Supreme Indy Gazi 267 mm. 130 usd.
11.Supreme DNA Indy Gazi 267 mm. 130 usd.
12.Monoshock YSS GP Evolution 267 mm. 130 usd.
13.Upside down 660 mm. , lenght 390 usd.
14.Cover Tank carbon kevlar 75 usd.
15.Oil Temperature guage / KOSO 40 usd.
16.Rear Light set 50 usd.
17.Socket comp -RR 8 usd.

bak burada yazıyor hepsi

tamam ıste herıfler motoru alıo yenıden yapıo:)eskı cbr dan kalan tek sey grenajın oluo da degermı yanı:)

fyatları nerden buldun, tebrik ederim... bir ne derden getirtebileceimizi söylesen :p... yok saka yapıyorum [daa motoru almadım nereye bööle]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar