Sonunda CBR 125R 2012 Aldım
Konca motordan memnunmusun ?
Sonunda CBR 125R 2012 Aldım
arkadaslar dusuk hizda 40 gibi 6.vitese gecemiyorm acaba bir sorn u var motor 80 km de daha birde arada 4 e gecmiyor 2.kez deneyince geciyor zamanla duzelir mi?
Adamlar honda nın eksiklerini kapatıyor amaCbr125 te olmayan selektör butounu,şalter,uzun far kısa far düğmesi,vites göstergesi
Adamlaar hiçbirini atlamamış fakat gel gör ki egzos koruma demirini,plastikten yapıyorlar
![]()
uzun kısa far tetiği dediğin düğme çıt çıt yapan bir şeymi . basınca devamlı uzun far da mı kalıyor, yoksa sadece selektör yapmaya mı yarıyor.
Arkadaşlar benzin göstergesindeki çizgiler kaçar litre gösteriyor bugun 25 tl benzin aldım tek çubuk çıktı 50 km yaptım yanıp sonmeye başladı
@sinanteknik Hayırlı uğurlu olsun motorunuz.
@kanbayrak1 Kredi kartından çekerler ama 2 ayrı karta yarı yarıya yaparlar mı bilmiyorum.
Arkadaşlar ben 190 km'dir kullanıyorum. Geçen hafif yağmura yakalandım doğal olarak biraz kirlendi; zincir de şırıldamaya başladı. :thumleft: Würth'ün zincir yağını aldım ama onu kullanmadan önce motoru, zinciri bir temizleyeyim öyle yağlayayım diyorum. Gaz yağı almayı düşünüyorum. Nasıl uygulamalıyım onu, zincirin üstündeki plastiği de çıkarmalı mıyım? Zinciri temizledikten sonra yağlamak için ne kadar beklemeliyim?
Yok ya kafamı takmıyorumda merak ettim konca ilk başta viteste zorlandınmı