bu kaptan benim yasaklanmama sebep olmuştu ya neyse boşverrokan4037' Alıntı:hoca zzrkawa ile cbr125rcı aynı gunde uye olmusunuz yenı farkettım ne buuk tesaduf:mrgreen: :mrgreen: bide 06-06-06 da uyelık
her zaman seviyemizi koruduk..trexsis' Alıntı:arkadaslar bu forum anladıgım kadarıyla kavga etme forumu degil mumkunse cbr cı arkadaslar laf atan DOGULU arkadaslara cvp vermeyelim bazan en guzel cvp susmaktır.SİTE YONETİCİMİZDENDE RİCA LUTFEN AHLAK DISI DAVRANAN ARKADASLARI SİTEDEN CIKARALIM MUMKUNSE BEGENMEYEN İNSANLAR NE BAKSIN NEDE TARTISSIN
kardeş ne var doğuluysan bak bende üstüne basa basa söylüyorum hemde sizin gibi ortalardan değil en doğudan van lıyım yalnız hiç bir motorcu arkadaşımla tartışırken bunu söylemedim ne var yani doğulular canavarmıZZR1400KawaSaKi' Alıntı:ağzını Topla biz doğuluyuz
arkadaşım doğulu arkadaşlara cevap vermeyelim diye yazmışsın ama bende doğuluyum diye 69 sayfada mesaj yazdım... bu mesajında benidemi kastediyorsunn..trexsis' Alıntı:arkadaslar bu forum anladıgım kadarıyla kavga etme forumu degil mumkunse cbr cı arkadaslar laf atan DOGULU arkadaslara cvp vermeyelim bazan en guzel cvp susmaktır.SİTE YONETİCİMİZDENDE RİCA LUTFEN AHLAK DISI DAVRANAN ARKADASLARI SİTEDEN CIKARALIM MUMKUNSE BEGENMEYEN İNSANLAR NE BAKSIN NEDE TARTISSIN
trexsis' Alıntı:arkadaslar bu forum anladıgım kadarıyla kavga etme forumu degil mumkunse cbr cı arkadaslar laf atan DOGULU arkadaslara cvp vermeyelim bazan en guzel cvp susmaktır.SİTE YONETİCİMİZDENDE RİCA LUTFEN AHLAK DISI DAVRANAN ARKADASLARI SİTEDEN CIKARALIM MUMKUNSE BEGENMEYEN İNSANLAR NE BAKSIN NEDE TARTISSIN
konu doğulu batılı değil..sadece örnek verdim.@hmedim' Alıntı:kardeş ne var doğuluysan bak bende üstüne basa basa söylüyorum hemde sizin gibi ortalardan değil en doğudan van lıyım yalnız hiç bir motorcu arkadaşımla tartışırken bunu söylemedim ne var yani doğulular canavarmır:
Doğulu olmak için kürt olmak gerekmez ben TÜRKÜMtrexsis' Alıntı:Hayir Arkadaslar Ben Doguluyum Yazan Arkadasi Kastedtİm Dİgerlerİ Zaten Sevİyelİ Konusuyolar Begenmeselerde Camur Atmiyolar O Arkadasin Yaptigi Gİbİ Yada İnsanlari Kizdirarak Laf Polemİgİne Gİrmİyolar Dİger Dogulu Arkadaslar Alinmasin Lutfen Cunku Bİz KÜrt Turk Cerkez Laz Ayirt Etmİyoruz İnsanca Davranan İnsanlari Yada İnsanca Davranmayan İnsanlari Ayirt Edİyoruz