- Katılım
- 27 Haz 2012
- Mesajlar
- 1,133
para bırıktırmeye basladım. Alacam Bu Gavuru SIFIR alacam hemde.
Hondam cok iyi ama ufak tefek canımı sıkan seyler war delirtiyo benı.
vayyy göstergelerde dijital olmuş motorda on numara yav
A2 ehliyet almak icin 17 yas istiyo ama lise 18 de bitiyo ve lise mezunlari ehliyet alabiliyo diye okudum dogrumu bu yani 17 yasimda alamiyicakmiyim ehliyetimi ?
ben tam yaşıma girdim. 17 de yani lise 4 de şubat ayında bastırdım ehliyetimi okurken. sadece okuldan belge alıyosun... sorun çıkmıyor![]()
Arkadaşlar Kawasaki güzel bir çalışma yapmış o motora binmek benim için çok büyük bir hayal ama korkum şu rakip olarak Honda kasayı değiştirmez inşlah.eğer 250 değişir ise 125 de değişir amanın Allah korusun
![]()
Kawasakinin bu hamlesinden sonra hondanın 3. yıl sonunda keskin hatlı bir makyaj geçiriceğini düşünüyorum. Yan grenajlarda köpekbalığı şeklinde solungaçlı tasarım yapabilir. Hondanın balonu özellikle CBR250 nin 2 yıl sonunda söndüŞuan kawa ile rekabet edemez. Anca asya pazarında düşük fiyat koyarak piyasada kalabilir
CBR250 2011 de çıktı, ben aslında 2014 yılında yani 3. yıl sonunda değişiklik yapabileceğini düşünüyorum. olmadı 2015. Çünkü cbr 125 2004 te çıkıp 2007 de kafa farlar enjeksiyon falan sağlam yenilik oldu. yani 3-4 yılda değişikli gördü.
Honda kawa ile mücadele edebilmek için en geç 2014-2015 gibi far tasarımını ve yan grenajları yeniden tasarlıcaktır. Kawasaki böyle keskin hatlı olunca ismi cbr olan motorun farlarını da kawasaki gibi 600 lük seriye CBR600RR yebenzetmek honda için iyi bir çözüm olabilir. bahsettiğim değişim bu![]()
Hiç alan yokmu alan aranızda bu lastiklerden çok merak içersimdeyim şuanda