Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu an kan ter içindeyim. ilk defa böyle bişey oldu. bir rüya gördüm ya da kabus kaza yaptım düştüm motordan :/ çok kötüydü ya gerçek gibi hiç başınıza geldi mi ?
Başıma geldi birden fazla kere hatta :p. Çünkü bir kere araç yüzünden düştüm, önüme atıldı, fren mesafe yokken üstelik fren sıktı iyice. Kaçacak yer de yok, sınırda fren yapmama rağmen gidip ön teker çarptı tamponuna, motorun dengesi bozuldu ve düşmüştüm. Kollarım ve omzum çarpıyorum diye düşündüğüm acayip kasılmıştı.

Şimdi de ayda bir rüyama giriyor benzeri, aynı düşme ve kasılma hissini duyuyorum, berbat bir şey :pr:.

Başıma geldi birden fazla kere hatta :p. Çünkü bir kere araç yüzünden düştüm, önüme atıldı, fren mesafe yokken üstelik fren sıktı iyice. Kaçacak yer de yok, sınırda fren yapmama rağmen gidip ön teker çarptı tamponuna, motorun dengesi bozuldu ve düşmüştüm. Kollarım ve omzum çarpıyorum diye düşündüğüm acayip kasılmıştı.

Şimdi de ayda bir rüyama giriyor benzeri, aynı düşme ve kasılma hissini duyuyorum, berbat bir şey :pr:.
çok kötü bişey ya gerçeğini yaşamayız inşallah :)

0KIq5.jpg

8ds5c.jpg

si_6154287_kf1uia7ur4_lr.jpg

sen ön siperliği ne ara değiştir yahu kaçırmışım.çok güzel olmuş.
fotoğrafla da biraz oynadım izninle :D

Estafurullah arkadaslar size kusmek olur mu.Sadece forum genel olarak sacmalamaya basladi giresim gelmiyo pek.Cami 2-3 gun once tam 1.5 saatte taktik.Guzel gozukuyo ama kesinlikle tavsiye etmiyorum cok kalitesiz.Takarken bi ayagi kirildi bile ama tutturduk suan sorun yok.Orjinal cama gore bence daha guzel duruyo ama daha kalitesiz.Cam ince biraz bosluk kaliyo ama orjinal cam
gibi titremiyo nasil oluyosa.Yinede tavsiye etmiyorum biraz hevesimi aliyim orjinaline doncem.Merak edenler varsa antalya harput motosikletten aldim

sabitledin ve bir sorun yaratmıyorsa bence hiç değiştirme.puig ile aynı kesim herhalde.gerçekten çok farklı bir hava gelmiş motora.hayırlı olsun.

sabitledin ve bir sorun yaratmıyorsa bence hiç değiştirme.puig ile aynı kesim herhalde.gerçekten çok farklı bir hava gelmiş motora.hayırlı olsun.

Puig kadar kaliteli degil ama puigden kesim olarak daha farkli.Biraz daha kisa ve sekli semali daha guzel.Puig i hic dusunmedim bile cok tipsiz duruyo

arkadaslar simdi motora saf su koydum.1 litre aldim ama 0,1 litre koydum neredeyse azalmadi bile ama upperin ustune cikti ne yapacaz simdi?

Puig kadar kaliteli degil ama puigden kesim olarak daha farkli.Biraz daha kisa ve sekli semali daha guzel.Puig i hic dusunmedim bile cok tipsiz duruyo

EKREM aldığım Led Sinyalleri Bağladım Motora 4ü aynı anda yanıyor. :D:D:D fLAşörden dediler ama sencede flaşör mü ?

lower kısmındaydı bende çok az su koydum meğer o da fazlaymış upperin biraz üstünde şırınga girmezki oraya

benım motor decrıldıgınde bıseyler tahlıye etmıstı,bı devır bakalım:D

Ya bu 2. el fiyatları nedir bóyle hocam ya. adamlar 2005-2006 motora 4 bin yazmıs. yuh yaaa ben niye sattımki.

dün motorumu yıkadım.tanzikli suyu radyatör e biraz fazla yaklaştırmışım, hafif yamulmalar oldu :((( nasıl düzeltebilirim bunları kolayca.bir önerisi olan varmı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar