Aranızdaki CBR 125 sahiplerinden egzozu değiştiren biri var mı? Varsa resmini koyabilir mi? Ayrıca iyi ses veren egzozlar mevcut mu? Fiyatları ne kadar? Seste toklaşma oluyor mu?
Arkadaşım gerçekten boş konuşuyorsun. Sadece ortalığı karıştırıyorsun. İşe yarar, arkasında durabileceğin tek kelime etmedin. Madem CBR125R bu kadar kötü, neleri kötü bir anlat da biz de bilelim bakalım. 125cc olup da sıvı soğutmalı, ön arka disk fren, 13 hp gücünde, racing tipinde başka bir motor var mı sorarım sana? YBR 125 ile yanyana koy bakalım millet hangisine bakacak... İstediğin scooter ile kıyaslayabilirsin, hepsine hem performans hem kalite olarak beş basar. Bir şeyi iddia ediyorsan, iddialarını sağlam kanıtlara dayandır yoksa seni kimse kaale almaz. Laf salatası yapmakla kalırsın.iyi makina değil Cbr 125 Mondial 150 Kn bile ondan gönüllü duruyor
Daha önceki sayfalarda resimler mevcut. Biraz incelersen modifiye egsozların resmini görebilirsin. 150 YTL ye el yapımı olanlar var. Bence değiştirmeyin derim, motoru güzel açarsanız egsoz güzel ses veriyor.Aranızdaki CBR 125 sahiplerinden egzozu değiştiren biri var mı? Varsa resmini koyabilir mi? Ayrıca iyi ses veren egzozlar mevcut mu? Fiyatları ne kadar? Seste toklaşma oluyor mu?
Üretim yeri neresi olursa olsun Honda farklı kalitede üretim yapmıyor. Japonya'daki ne kadar yakıyorsa, Türkiye'deki de o kadar yakar. Ben Çanakkale yolculuğunda aleti hep dip gaz kullandım, yani 110-130 km/h arasında, 8-10 bin devirde. Bu durumda bir depo yaklaşık 250-260 km gidiyor. Normalde 6-7 bin devir kullanırsanız 300 km'yi rahatlıkla geçer diye düşünüyorum. Normalde her motoru maksimum devirde kullandığında çok yakar. Maksimum devirde kullanmama rağmen bence az yakıyor. Benzinin kırmızı çizgisine geldikten ve kırmızının bile altına geldikten sonra bile benzin almak için durduğumda depoda oldukça benzin vardı. Bu alet performanslı kullansanızda çok yakmıyor, normal bence.Bende bişeyi merak ediyorum.Bu bazıları cbr çok yakıyor diyor bazılarıda kokluyor diyor.Acaba bu renk farklılıklarında hani japon yapıyo macar yapıyor ondan oluşan bir farklılık varmıdır?
Sağolasın. Sen de sat şu emektar Suzuki'yi de al bir CBR125R heheheheeeHayırlı olsun Mehmet yoksa Leyla mı demeliyim?
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın
arkadasım kacıncı sayfa oldugunuda yazsaydın ben bulamadım
Shrieker' Alıntı:Arkadaşlar, bu genç arkadaşımız belli ki CBR 125'in fanatik bir düşmanı (nedendir bilinmez).Google'da 3 dakikalık bir araştırma yapmış olsaydı, CBR 125'in 2005 yılında İngiltere'de en çok, Avrupa'da da 3. en çok satılan motor olduğunu öğrenebilirdi.Hadi diyelim ki biz salağız CBR 125 alıyoruz, bütün Avrupa da salak ha?
O yüzden, SAÇMA ve MANTIK DIŞI eleştirileri umursayıp cevap yazmaya tenezzül etmeyiniz.
Biliyorum ya, bazı okuldaki serseriler bulaşıyor, kafamı başka yere çevirince kendi kendine konuşuyomuş gibi oluyo salaklar.:cherry:TESS' Alıntı:Tamamen katılıyorum Shrieker!
Ve ben de şöyle söyliyeyim;
En büyük tepki tepkisizliktir.
Kaptan44' Alıntı:CBr 125 çok yakıyor 200 km sonra civataları gevşiyor bir zaman sonra sürat göstergesi ölüyor egsozda pislenme ve asırı yağlanma hat seviyeye ulaşıyor. en haif rüzgarda 130 süratle girdiğinde hayatını risge atarsın motoru 200 km durmaksısızn gittiğinde (bunu bi kaç sefer dene ölmeye baslar motor ) . diğer racinglere göre cılız ve asırı derece bel ağrısı yapar bu motor ile bu ağrıları çekmeye değmez. tek kelime ile Hondanın özenmeden yaptığı Makina bu Bu makina piyasayı öldürür sıfır almayın satamazsınız ...sevgiler.
CBr 125 çok yakıyor 200 km sonra civataları gevşiyor bir zaman sonra sürat göstergesi ölüyor egsozda pislenme ve asırı yağlanma hat seviyeye ulaşıyor. en haif rüzgarda 130 süratle girdiğinde hayatını risge atarsın motoru 200 km durmaksısızn gittiğinde (bunu bi kaç sefer dene ölmeye baslar motor ) . diğer racinglere göre cılız ve asırı derece bel ağrısı yapar bu motor ile bu ağrıları çekmeye değmez. tek kelime ile Hondanın özenmeden yaptığı Makina bu Bu makina piyasayı öldürür sıfır almayın satamazsınız ...sevgiler.
İşte zaten bu yüzden bu ve bunun gibileri kaale almamanız gerekiyor. Sen şimdi bu adamın 1000RR kullandığına inandın mı yoksa? Adam 1000RR bile yazamıyor, 1000 r diyor. Halbuki 1000 r diye bir model bile yok. Mondial'i olduğuna bile inanmayın. Ben 2003 senesinden beri bu forumdayım, bu tür insanlar çok geldi geçti buralardan. Yarın öbürgün bakın bakalım, foruma giriyor mu bile... O yüzden bu tip insanların dediği anlamsız şeylere kafayı takmayın, kaale almayın, onlara prim yaptırmayın. Zaten kimin ne kadar bildiği ortada.bu adamın dun mondıalı vardı sımdı cbr 1000rr ı oldu anlamadım ben bu ısı..dedıgım gıbı bırakın takılsın evet haklısın dıyın sussun ozman konusmaz
hocam ellerıne saglık yorduk senı bıraz ama:cat: :cat: ayrıca egsozda super bırseymıs:queen: :queen:boy' Alıntı:@okan4037
Demek ki yeterinde aramamışsın. 19.sayfada resimler var. Ben senin için aradım ve buldum. 15 dakikama maloldu ama olsun...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14076&page=19