Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

BOY adlı kullanıcının gezi yazısını okuduktan sonra, hiçbir tereddütüm kalmadı, AĞUSTOS'TA CBR 125 mi kesinlikle alıyorm. Teşekkürler çok güzel, detaylı bir gözlem yazısıydı, 1000cc. kullanıcısından bunları duymak çok iyi.

boy nikli abim bu gezin ve yapmış olduğun yorum için çok teşekkür ederim :cat: bu makinanın dış görünüşüne ve sesine bakarak yorum yapan arkadaşlara çok güzel bir cevap oldu :queen: allah nazardan saklasın :rendeer:
ayrıca dediğim gibi canavar çıkmış olmasıda beni gururlandırdı
:cherry:
şimdi söyle abi canavarmı değil mi :queen:

iki gün bu aöf sınavları yüzünden siteye girmedim meydanı boş bulan arkadaşlar bir sürü saçma sapan şey yazmış...:pr: bazı arkadaşlar sinirlerine hakim olmamış bu yüzden ceza almış :pr: aman abi kimsenin oyununa gelmeyin siz sinirlerinize ve klavyenize hakim olun elbette çamur atan olacaktır bizim işimiz çamur atanlara onların yoluyla karşılık vermek ve cezasını yemek değil biz makinamızın güzelliklerini ortaya koyacazki onlar bu saçma düşüncelerini kendileri kafalarında çürütebilsin motorcu motorcunun kardeşidir sakın ha bir birinizin kalbini kırmayın :cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Boy abim resimler ve paylaşımın için sağol..Milletin anlamadığı 125 lik makina 125 likle kıyaslanır.....Harika bir makine ..Güneş balçıkla sıvanmaz..100 e yakın motor değiştim değişmeyeceğim 2 makina var biri Honda CBR 125 diğeri Suzuki GS 500...Honda CBF 250 aldım4-5 ay sonra sattım ...hoşuma gitmedi ..Şu an kardeşiminkide satlık..Ama CBR SATLIIIKKKK Deeeeğğğğiiiiilllllllllll.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14803

ahanda buda motorun yapısında küçük diyenlere kapak olsun..

img79856nh.jpg

boy abi ve eşinin aldında gayet ii durmuş.. :cat:

Kaptan44' Alıntı:
neyse saygılar allah kaza bela vermesin hersey saka :)

bu arkadaş bir arkadaşımızın ceza almasına neden olmuş ve sonrada herşey şaka diye yazmış :farao:

arkadaşım biraz kendine saygın var ise bana msn adresimden ulaş seninle iki kelime özel konuşmak istiyorum
[email protected] bak mutlaka bekliyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaş @hmedim..siz daha o adamın derdini çözemedinizmi...Kaptan44 bir Honda CBR topiği açtı ve bu topik yürümedi..Ben dahil bir çok arkadaş burada ...http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14076&page=32 buluşalım dedik ve olay patladı..Ha şunuda unutmayın çok seslilik olsun..Gülmemizde lazım değilmi..

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
PcKopatGhostRider' Alıntı:
kim ceza almıştı hocam..?_?

Arkadaşlarımızdan CBR125_ERZİNCANLI - Şuayip AKERİK - [email protected] üyeliği bir hafta süreyle dondurulmuş arkadaşımız olaya baya sinirlenmiş yaptığı yanlış ama aslında kendi çapında haklı sadece tepkiyi nasıl vermesi gerektiğini bilememiş bir hafta özleyeceğiz ama olsun bir hafta sonra aramıza dönecek canınızı sıkmayın msn den devam edebilirsiniz görüşmeye herkese keyifli sürüşler @hmedim kardeş fazla üstüne düşmeye değmez kafana takma o kadar kendini üzmene bile değmez :wiinkk:

ilk önce herkese slmlar.. ben bu topic i uzun zamandır okuyorum.Ve yorumlarınızı dikkatle dinliyorum.Benım henüz bir motorum yok ama cbr125 hastasıyım.rica etsem benide ekleyebilirmisiniz??
Burak Avcı ([email protected])

Arkadaşlar bişey isticem ama garip gelebilir, yalnız almadan önce iyice öğrenmek istiyorum, birinin cbr nin üzerinde vites değiştirmeyi anlatarak videoya kaydetmesi mümkün mü? Yani bir nevi interaktif eğitim yapabilmesi mümkün mü? Ben ve benim gibiler inanın bu olaya çok seviniriz. :) Lütfen.

Valla Carlitoturco arkadaş güzel düşünmüş böyle video olursa çok makbule geçer arkadaşlar

ya beyler walla okadar da zor dııl araba kullandıysanız onun gıbı bı kavrama olayı var sadece sol elınız debrıyajı hafıf bırakıo sagdan hafıf gaz verıosunuz bı yerden sora alet yurumeye baslıo aha evreka kavrama noktası dıosun ve yavasccagazı cogaltıp debrıyajı bırakıosun..:) forumda aratın vıtes degıstırme dıe bı topıc vardı super anlatmıstı olayı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok kolay alışınca nefes alıp vermek gibi bişi.....Bilen arkadaş sana 1 günde öğretir

kaptan44 akıllı ol sen kendini motorcu sanıyorsun ama sen motorun m sini bile bilmiyorsun boşuna atıp tutma sen ne anlarsın cbr den gelde sana cbr 125r neymiş öyretelim sen cbr125r ı görsen belkide 1000cc sanırsın şansını zorlama hodri meydan cbr125r ı getireyim istedigin 200cc ile kapıştıralım millet görsün elmi yaman beymi.

ishak senin yaşın kaç ben 19 senelik motorcuyum 200 cc 125 cc ile kapıştırıyorsun nasıl bi şey bu.sen hiç anlamıyorsun motordan

Ahmedim Ortam yuMUşasın diye şaka dedim ..yoksa ben sözlerimin arkasındayım iyi makina değil Cbr 125 Mondial 150 Kn bile ondan gönüllü duruyor:)

Ahmedim Ortam yuMUşasın diye şaka dedim ..yoksa ben sözlerimin arkasındayım iyi makina değil Cbr 125 Mondial 150 Kn bile ondan gönüllü duruyor:)

Son düzenleme:
Ya susayım susayım diyorumda artık tak etti birader (kaptan) işin yokmu senin sürekli bu topic'e bulaşıp duruyorsun.... 19 senelik motorcu olsan ne yazar ?????? yeter artık kirletme şu topic'i sataşmaktan insanların sinirini bozmaktan başka bir halt ettiğin yok...

Ya of tahmini 13 -14 azami 15 yaşında bi çocuk gelip saçmalıyor burada, siz de hemen gaza geliyosunuz ha :) .Mantıklı eleştiri yapmayanları UMURSAMAYIN olsun bitsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar